Burberry kabátot egy 2 évesnek?
Most 2 éves de a 4 évesnek valót vásárolnám meg és ha nagyobb is rá most, de majd hordja amég bele nem nő.
Az átmeneti időszakra megfelelő lenne és évekig kitart.
Egyrészt a gyerekre csak méretének megfelelő ruhadarabokat adj, különben nem fogja kényelmesnek érezni. Most komolyan, hogyan sétáljon-fusson-játszóterezzen, kismotorozzon, ha lóg rajta a kabátja, meg itt-ott fel van hajtva. Csak szenvedne vele, nem beszélve arról, hogy igénytelennek is hat, akár burberry-t adsz rá, akár turisat.
Miért nem veszel rögtön felnőtt kabátot neki, így le lenne tudva a kabátgond egészen 18 éves koráig!
Nem tudom eldönteni, hogy szimplán buta vagy, de a gyereked iránti nemtörődömség és a "márkahűség" lejön. A lényeg, hogy burberry-ben legyen.
Eszemállmeg!
Ha valami nagyon jo vétel van, de nagyobb méret, akkor meg szoktam venni a gyereknek, de csak akkor adom rá ha belenőtt. Vedd meg es add rá majd 4 évesen. Ennyire nem kene erőltetni. Cipőt is több számmal nagyobbat veszel neki?
Magamnak sem veszek meg xl-es vagy xs-es ruhát az M-es méretemre azzal, hogy majd egyszer jo lesz, addig is hordom, csak hogy mindenki lássa milyen markásba járok.
Ennyire nagy méretet nem vennék neki, bár ezek a márkák a szokásosnál kisebb méretet takarnak pl a Zara is.
Nem mondanám hogy ronda, inkább azt hogy aki olcsót szokott venni az nem ért hozzá.
Én állok döbbentem a dolog előtt, mert én pl a 3 éves fiamnak business class repülőjegyet vettem a BP-LON-LA járatra végig és senkinek nem kötöttem az orrára hogy attól hgoy mások bányató partra viszik a gyerekt én Malibun akarom napoztatni mert ezek az igényeim és nem arra nevelem hogy a miniummal is beérje.
Nagyon gyorsan kinövik ez igaz, de én sem veszek neki ócskát, vagy rondát semmiből.
Nem állok döbbenten- sorry! :)
Ha van rá lóvé, keress egy kisebb méretet és vedd a Burberry ezermillió ruhám van tőlük imádom a kedvenc divatházam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!