Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Burberry kabátot egy 2 évesnek?

Burberry kabátot egy 2 évesnek?

Figyelt kérdés

[link]

Most 2 éves de a 4 évesnek valót vásárolnám meg és ha nagyobb is rá most, de majd hordja amég bele nem nő.

Az átmeneti időszakra megfelelő lenne és évekig kitart.

2016. jan. 11. 17:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt még megértem, hogy ha valakinek sok pénze van, hát nyilván költi amire akarja.

De miért kell nagyobb méretet venni, ráadásul 2 évvel nagyobbnak valót? Ne haragudj, de ebben aztán semmi logika nincs. Ha van pénzem rá, és megveszem a drága cuccot, akkor azt veszem, ami most jó rá, legfeljebb egy mérettel nagyobbat.

És egyetértek az előttem szólóval, miszerint ezen aztán tényleg nem látni, hogy Burberry kabát, semmi jellegzetes minta nincs rajta, egy tök átlagos piros kabátka.

2016. jan. 11. 19:22
 12/25 A kérdező kommentje:

A kisebből nincsen már 3Y

[link]

Ebből van még méret : [link]

Ebből sincsen: [link]

2016. jan. 11. 19:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Minek? Úgyse hordaná sokáig, mivel az oviban-játszótéren 2 perc alatt leamortizálná. Vagy szerinted vigyázzban állna benne, mert drága volt?:D Ha meg csak ünneplősnek akarod, megint butaság, mert nem használná ki.
2016. jan. 11. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Elarulid kiért kell egy ekkora gyereknek 100 euró feletti áru ruhadarab?
2016. jan. 11. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem vegyél kamasz méretet. Tudod, mennyit lehet spórolni így?

😉

2016. jan. 11. 22:54
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

Nézd! Az ilyen kérdéseknél írom le, amit egyébként nem szoktam,hogy bár már a 3 hónapos gyerekem nevén is ingatlanok vannak, tehát jócskán megtehetném,hogy hetente vegyek egy ilyet, de MINEK!

Egyik fiamnak sem vettem túlzó dolgokat. Pl. nem vettem most 8 ezerért a 4 évesnek korit, mert jövőre nem lesz jó, és még nem is nagyon próbálta, inkább béreltünk.

Olyat meg pláne nem csinálnék,hogy 5-ször nagyobb ruhát vegyek, hogy trendi legyen. Miért kell egy két évesnek trendinek lenni? Én inkább a fiaimat igényesnek nevelem, úgy gondolom magam is az vagyok,mint trendi. Ez jelenti azt is,hogy nem veszek fel sem 5 számmal kisebb, sem 5 számmal nagyobb ruhát.

2016. jan. 12. 05:46
 17/25 anonim ***** válasza:
60%

Dobbenten nezem mindharom kiskabatot, es sok elozo valaszoloval egyetertek.

Azzal, aki azt irta hogy ez egy baromira semmilyen, mondhatni csunya kabat (a kerdesben szereplo piros) sulyosan tularazva.

Azzal aki azt irta hogy igenytelenseg megvenni egy 2 evvel nagyobb meretet hogy sokaig hordhassa, mert ez jelzi hogy nem engedhetne meg maganak amugy a Burberryt mert aki igen azt nem erdekli ha haromhavonta ujat kell venni.

Azzal aki azt irta hogy legalabb latszana rajta hogy Burberry, lenne a klasszikus burberry kockas, de nem, ezen nem latszik hogy Burberry, akkor meg minek ra egyszer, nagy nehezen osszekuporgatott penzt raaldozni?

Olaszorszagban elunk, 3 eves a kisfiunk, nincs designer ruhaja, pedig megengedhetnenk magunknak (nem azt hogy mindene az legyen) de feleslegesnek tartom. Csak H&M, C&A es nehany kozepkategorias olasz markaju ruhaja volt mindig is a kisfiamnak, meg Zarat sem vettem soha!

Teljesen felesleges, hamar kinovik.

Az igenyesseget meg a joizlessel osszevalogatott, tiszta, nem szakadt, nem agyonhordott ruhak, egymashoz illo darabok es a megfelelo meret jelentik!!! Nem a markajelzes, de emellett csunya, vagy nem jo a gyerekre!

2016. jan. 12. 12:35
 18/25 anonim ***** válasza:
28%

a fiamnak viszonylag sok burberry ruhája van (polok, felsok, nadrágok, body, kabát) a 4 évesre valo burberry kabátot, 18! honaposan hordta és nem ért a térdéig! az ujja volt kicsit hosszabb, ennyi.

[link]

2016. jan. 12. 23:09
 19/25 anonim ***** válasza:
No Comment.
2016. jan. 13. 01:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek igaza lehet, ezek a ruhák egyáltalán nem nagy méretűek, ahogy többi hasonló designer gyerekruha sem. Úgyhogy eleg ha egy szezont tudsz villogni vele a gyerekeden, mert gondolom azért venned meg.
2016. jan. 13. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!