Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogyan tisztítsam ki a kabátot?

Hogyan tisztítsam ki a kabátot?

Figyelt kérdés

Vettem egy szövet kabátot a lányomnak. A címke szerint csak vegyileg tisztítható. Használtan vettem, eszembe sem jutott megkérdezni erről az eladót.

Tavaly volt egy hasonló kabátja, azt 40 fokon kímélő programon mostam. De abban benne volt, hogy szabad.

Kézzel se merjem ezt most megpróbálni? Lehet valami baja, ha kézzel átmosom? Vagy vigyem tisztítóba?

2013. nov. 25. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem már csak azért is jobban jársz a tisztítóval, mert ott szépen ki is vasalják, vagy legalábbis nem lesz gyűrött.

Én mostam már ki szövet kabátot, de nem tudtam utána olyan szépre kivasalni, sokkal csúnyább lett emiatt.

2013. nov. 25. 14:01
 2/2 Tica0121 ***** válasza:
Én a saját szövet kabátomat 30 fokos kímélő és vasaláskönnyítő programon mosom és vállfára akasztva szárítom. Sosem gyűrött. Annyi csak, hogy le kell kefélni mosás után, mert néha szöszös lesz! :D
2013. nov. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!