Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kabátot nézzek télire?

Milyen kabátot nézzek télire?

Figyelt kérdés
Már lassan kezd hasba szűk lenni a kabát.Nemtudom milyen kabátot vegyek.Drága kismama kabátokat nem akarok nézni.Ti milyen kabátot hordtatok nagy hassal télen? Linkelnétek képeket is?
2013. nov. 14. 09:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem veszek kismama kabátot. Most 32 hetes vagyok, a kabátjaimat még épphogy össze tudom gombolni, utána pedig majd csak egy gombot fogok begombolni és sálat veszek hozzá. Mondjuk én autóval járok szinte mindenhova, így nem nagyon kell a hidegben kint lennem, de nem bírnék 1-2 hónapra kiadni egy kabátnyi pénzt. Egyébként ha vennék kismamakabát helyett sima A-vonalú kabátot vennék, amit a duci nőknek terveznek.
2013. nov. 14. 09:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen én sem szeretnék költeni kismama kabátra:) Sajnos én buszozgatok sokat.
2013. nov. 14. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a kínaiba vettem egy számmal nagyobb kabátot 3000ft ért.35 hetes vagyok.5 hétért nem veszek 10-20 ezerért.felesleges.Utánna meg csak rám jön a régi.
2013. nov. 14. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges kismama kabátot venni. Én egy hosszú, bokáig érő kötött kabátot viselek majd, alá pedig rétegesen és vastagon felöltözöm.
2013. nov. 14. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a héten a turkálóban vettem egy bő kabátot 3000 Ft.-ért. Megtartom majd, hátha a tesókkal is téli terhességem lesz, aztán továbbajándékozom, ha már nem kell.

27 hkm

2013. nov. 14. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Valahol láttam pocakbetétes kismamakabátot.

Megvan:

[link]

Ezt hordhatod nem kismamaként is.

2013. nov. 14. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 28hetes vagyok,nincs még nagy hasam így még egy kabátom jó rám.Vettem egy hosszabb kötött pulcsit,az jó meleg és alá tudok öltözni,mondjuk én is szinte mindenhová kocsival járok.ha bp.-i vagy,akkor a Baross utcánál és a Nyugatinál is van kismama használt ruha bolt,ott pár ezer ft-ért biztos,hogy kapsz kabátot.Ha rám sem lesz jó semmi én is ott fogok venni,mert 2-3 hónap miatt nem adok ki érte több 10ezreket...
2013. nov. 14. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem marha nagy mázlim volt, turiban találtam egy csodaszép A vonalú sötétkék szövetkabátot, vékonyan prémes kapucnival, és csuklóval, aminek csak felül van 3 gombja, és elég széles sávban duplán van lapolva elöl, nyilván ezt is teltebb hölgyeknek tervezték. Elég nagy már a pocim, de még mindig nem lóg ki belőle, bőven lesz még hely, és a mérete is pont alkalmas ahhoz, hogy alá lehessen még egy vastag pulóvert venni.

Nekem nagyon tetszik, biztos, hogy akkor is hordani fogom, amikor már nem lesz pocak, így tényleg nagyon jó vételnek tartom. Kb 5-6 ezer Ft volt, Angexben vettem, amikor elkezdtek kabátokat, meg téli cuccokat is árulni, ősz végén. A régi kabátom sajnos már akkor sem ért össze a hasamon. :) Ehhez persze tényleg szerencse kell, de szerintem érdemes körbenézni :)

2013. nov. 14. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek pár turiba itt a környéken hátha találok valamit:)
2013. nov. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!