Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan vegyek csinos, de...

Honnan vegyek csinos, de kényelmes kismama kabátot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találok magamra olyat ami nem olyan felül mint egy zsák,és azért jól is nézne ki,és persze nem 15-20e ft.

Még van 3 hónapom,de nem találok neten se,boltban se jót.

2013. nov. 7. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek a "kismama ruhák" vagy találsz neked tetszőt vagy nem alapon működnek. Volt idő mikor még a pénzt sem sajnáltam volna ha találok rendes kismama ruhát, de egyik sem volt jó rám, mind úgy lógott rajtam mint tehénen a gatya, pedig vagy 30 boltot bejártam. Aztán már sajnáltam a pénzt kismama ruhákra 34-35 héttől, vettem egy melegítő nadrágot és 3-4 nyúlós hosszú pólót, 3-4 nyúlós hosszú pulcsit, és egy nagy méretű kabátot. Egyik sem kismama ruha sima kínai üzletben vettem 3000-5000Ft körül. 40hkm
2013. nov. 7. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nem tudom hány hetes vagy, de ha találsz valami kabátot akkor figyelj, hogy még fog nőni a pocakod. Nekem komolyan volt olyan 37 hét körül, hogy hétfőn még tök kényelmes volt egy mellény és csütörtökön már nyomta a pocakom. Mondjuk hozzáteszem, hogy van olyan kabátom is amit csak akkor tudok összehúzni ha a babám úgy fekszik, ha éppen kinyomja magát akkor pedig nem tudom összehúzni.
2013. nov. 7. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Én éppen ilyen problémával küzdök, kb két hónapra kellene kabát.. de sztem turiban nézd meg.. Én eddig két kismamakabátot próbáltam( az egyik vadiúj volt, a másik ismerősé, keveset használt), ami alapból jó volt rám, de a pocak bizony nem fért bele.. Úgyhogy én turira gondoltam, de most ismerősöktől mégis kapok kölcsön jóval nagyobb kabátot, amibe garantáltan belefér a pocak..:-)
2013. nov. 7. 21:41
 4/11 piroska és a farkas ***** válasza:
Igen, turi! Megértem, aki egyszerűen csak nagyobb méretű ruhát vesz, de én pont kabáttal jártam úgy tegnap, hogy felpróbáltam vagy 6-ot, de mindegyik hülyén állt, mert nem kismama kabátok voltak, és amelyik beérte a pocakomat, az 2 számmal nagyobb volt a vállamon... Szóval amondó vagyok, hogyha budapesti vagy, akkor nézz körül kismamaruha turkálókban, esetleg hátha vki hirdet vaterán vagy akárhol... mert újonan tényleg húzós ára van. Mondjuk valsózínűleg ezeket a köröket már megjártad, de nincs jobb tippem, minthogy ne add fel, hátha...
2013. nov. 7. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Turi.

Én végigjártam minden boltot, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, a végén már az árcimkékre rá se néztem, de egy normálisat se találtam. A kismamaboltba keseredtem el legjobban, olyan kabátok voltak amit max a nagymamám venne fel... És milyen áron!!

Turiba bementem (Angex, de bármelyik nagyban ez a helyzet), kb. 5-öt találtam egyből, szép állapotban, alig tudtam választani :) 4-5-6000 Ft körül voltak.

2013. nov. 8. 07:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy vidéken lakunk és nem sok lehetőség van nagyobb turikra.Ami itthon van azokat bejártam.Már neten is vettem egyet lemérés alajpján,ami óriási lett és szerencsére sikerült eladnom,de igy már nem merek többet venni.Köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 8. 07:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha van ismerősöd aki tud varrni akkor őt megkérni, hogy segítsen, de ha csak fizetős varrónőhöz mennél akkor az is drágán alakítana át neked kabátot. Vannak poncsók is, meleget még csak csak találsz, de hóesésben már biztosan nem lenne jó az sem. Sajnos tényleg nagyon nehéz megfelelő kabátot találni.
2013. nov. 8. 08:15
 8/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.. Ilyen szempontból rossz azért a téli kismamáknak, mert nyárra nem kell sok ruci, de télre annál több.. Még a belebújós cipő kérdéssel szenvedek, mert bekötni már nem nagyon tudom a cipőmet, de egyelőre még csak nem is találtam olyat, ami tetszik és még praktikus is..
2013. nov. 8. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a legelegánsabb dolog, de én a férjem egyik télikabátjával tervezem megoldani a télikabát kérdését - február elején fogok szülni.
2013. nov. 8. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök.Február elején fogok szülni,még nincs tul nagy hasam,de a kabátjaimat már nem tudom össze huzni.Egyenlöre vettem egy hosszabb,vastag kötött kardigánt.Szép is és kényelmes is,de ha bejön a hideg az nem elég.Itt Bp.-en a Nyugatinál van egy kismama ruha turi,állítólag jó ruhák vannak,majd ott megnézem,mert 2-3 hónapra nem fogok 15-20ezrekért egy nagymama kabátot megvenni :)
2013. nov. 8. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!