Hogyan lehetnék csinos kismama?
Remélem, senki nem fog megvetni, hogy ez a központi problémám...
Szóval eddig minden ismerősöm kivirult amikor babát várt, és meg úgy nézek ki, mint akit a kutya szájából rángattak ki. Az a legkevesebb, hogy nem várandósnak tűnök, hanem egyszerűen kövérnek, ez a 16. hét, tudom, még változni fog. De sápadt vagyok, zsíros a hajam, tinikoromban sem volt ennyi pattanásom, a szemem alatt hatalmas karikák, akármennyit alszom... Riasztó. A lelki részével semmi baj, nagy szeretettel várjuk a jövevényt.
Ti hogyan őriztétek meg várandósság alatt a nőiességeteket?
Mintha tükörbe néztem volna,de komolyan.Nem győzök hajat mosni,és a nyakam,az állam, a homlokom tele van ragyákkal.De nem ám kis szolid pattik,hanem jó kövér ragyák.
Próbálom úgy felfogni,hogy szülés után kb 4-6 hónappal el fognak múlni,addig is kamillával kezelem.A testalkatodról nem tehetsz,lehet jobban gyarapodsz szélességben mint előre felé.Nekem meg eddig csak a pocakom nőtt.-20 hetes vagyok-
Szerintem ha ez megnyugtat menj el egy kozmetikushoz.Nem azt mondom,hogy orrvérzésig járjál,kicsit megterhelő lenne anyagilag.
De kérhetsz tőle pár tippet,amit otthon is el tudsz készíteni,pakolások élesztőből,vagy natúr joghurt,zúzott kivi magokkal.Egy kicsit dörzsi,de a legfelső hámréteget ha ledörzsölöd vele,akkor talán tisztulnak a pórusaid.
Ez csak egy tipp,kérdezz rá kozmetikustól.
Hajjal kapcsolatban:fodrász mondta nekem,hogy kevesebb cukorral,kevesebb fehér kenyérrel talán nem zsírosodik annyira,vagy olyan hamar a hajam.Ez a bőrre is igaz lehet.
Én is az elején elég pattanásos lettem,zsírosodott a hajam...megis ilyedtem,hogy így marad,de nem...a 6-7 hónap után a bőröm rendbejött és a hajam is dúsabb és fényesebb mint valaha.
Én minden héten arcradírozok,manikűr,pedikűr,turkálóban még az elején vettem dögös kismami cuccokat(mellmutogatos...mert ugye most az a legszebb legnőiesebb... rajtam legalábbis)és sminkelem magam.
Hogy őszinte legyek szerintem az a fontos,hogy otthon is úgy tudj a tükörbe nézni,hogy igen én nem hagytam el magam...és akkor mások is csinos kismaminak látnak majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!