Milyen kabátot vegyek 4 hónapos kislányomnak?

Figyelt kérdés
Ilyen időbe milyen kabátot szoktatok ráadni babátokra, hol veszitek? Ha tudtok képet is linkeljetek :)

2015. ápr. 15. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

őszintén én biztos nem vennék neki kabátot...2 hét alatt ki fogja nőni, ilyen időben adj rá egy bodyt, egy hosszú ujjú kardigánnal, meg egy lábzsákot, vagy takarót amit nem rúg le...ha esetleg 15-20 fok közé megy, akkor én a kardigánra adok még egy jó vastag pulóvert, és úgy a takarót.

Vagy ha nem akarom annyira rétegezni, akkor 15 fokhoz van egy plüss overálja, elég meleg (télen is azt hordta takaróval), azt adom rá takaró nélkül, és akkor csak body meg kis nadrág van alatta...

Szóval szerintem felesleges egy kabát még. majd ha bodyból már a 74-es méreteket pusztítjátok, akkor lehet esetleg, onnantól már lassabban nőnek

2015. ápr. 15. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem vennék kabátot neki.

Most már meleg van / lesz, nem lesz kihasználva a kabát.

Öltöztesd rétegesen, takard be.

Én majd csak őszre vennék kabátot.

:)

2015. ápr. 15. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz áprlis közepén kabátot venni neki? 2 hét múlva úgyse fog kelleni, aztán meg kinövő őszre.
2015. ápr. 15. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
inkább vennék pulcsit. később meg már mellényt. 22 fok volt valamelyik nap is, a takarót is lerúgta. azt is nehezen tűri.
2015. ápr. 15. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Én sem vettem kabátot.

A C&A-ban vettem egy fehér kötött kapucnis, belül polárral bélelt kardigánt.

2015. ápr. 15. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Széldzsekit vettem a múltkor H&M-be.Olyat ami ősszel is jó lesz még rá.Nézd meg a webshopot.
2015. ápr. 15. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Az en babam 5 honapos, tobb kabatja is van, de en sem ajanlom. Csak az egyiket hasznaljuk/hasznaltuk, azt is csak kb 2 hetig. Kulfoldon elunk, most hazajottunk Magyarorszagra, itt csak pulcsi van rajta, nem kell kabat, igy nem is fogjuk tobbet hasznalni. Tehat en nem koltenek tobbezer ftot babakabatra, mert egyszer ketszer fogjatok hasznalni max. Es mivel kicsike meg, ezert kesobb mar nem lesz jo ra.
2015. ápr. 16. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 4 hónapos a babám, ha már meleg van az overállhoz, akkor kapucnis polár kardigánt adok rá, az jó meleg. Alá body, pulcsi. Fölé vékonyabb vagy vastagabb takaró.
2015. ápr. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!