A jelenleg 59 cm-es és 5200 grammos kislányomnak 62 vagy 68-as overált vegyek?
Tanácstalan vagyok!
Üdv. egy 10 hetes csajszi anyukája
Én 68-ast vennék.
A fiam pl. most 80-as ruhákat hord, 86-os overált és kezeslábas melegítőket vettem neki és pont annyira nagy rá, hogy már így is jó lenne, de tél végére meg tuti kitölti jobban.
Köszönöm szépen! (ment a zöld kéz)
olyan hatalmasnak tűnik a 8-as, de valóban alá kell öltöztetni.
Szia! Mindenképpen 68-ast, lehet olyan is, hogy nő egy nagyot, nekem volt olyan hogy a kisfiam nőtt 6 centit egy hónapban. Aztán egy overál elég drága, gondolom nem szeretnél újat venni. Meg ahogy a többiek is írták alá is kell öltöztetni.
Bundazsák és overál is kell szerintem.
a kisfiam úúúgy ugrotta át a 62/68-as méretet, mint a huzat :)
persze a lányok annyira nem sietnek ...
illetve nagyon sok babaruha tök más méret, mint ami rá van írva. (amik stimmelnek a tescos számozások, f&f, george, papaya, tescobaby, illetve a c&a, babyclub, h&m számozások9
lupilu, lidl mindig nagyobb, kik textiles mindig kisebb. Next, Mothercare szó-szó, Gap viszonylag stimmt...)
lehet, a legjobb, ha popsialj - ülep és váll hosszúságot leméred, rászámolsz 5 centit, és ezt veszed alapul a vásárlásnál. :) (zsínor módszer, hordassz magadnál egy megfelelő méretű madzagot) :)
de ha látatlanba vennéd, akkor inkább 68-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!