Kicserelnetek az ajandekba kapott kabatot ha nem jo a meret?
A kisfiam 2 honapos, 57 cm.Tobbnyire 62-es ruhakat hord, de meg van ami ebbol a meretbol is nagy ra.Van 62-es kabatunk es overalunk is, valoszinuleg nem fogja kinoni tavaszig, mert meg azok is kicsit nagyok.Tegnap kaptunk egy 68-as kabatot ajandekba.Attol felek,hogy mire beleno mar tavasz vege, vagy nyar eleje lesz es egyaltalan nem fogja tudni hordani.
Kaptunk hozza cserere jogosito kartyat, a boltot is ismerem, szoktam ott vasarolni.Masreszt nagyon tetszik a kabat, sajnalom hogy nem tudja hordani es valahogy rossz lenne a lelkiismeretem, ha masra cserelnenk.Az jar a fejemben, hogy nem illik ajandekot kicserelni, de az sem jobb, ha felcimkezve kerul majd osszel a kinott ruhak koze.
Maskor hasonlo helyzetben csak meretben szoktam cserelni, de most egyszeruen nincs szuksegunk meg egy kabatra kisebb meretbol, amit kaptunk pedig tul nagy.
Nohet kozel 10 cm-t a babam aprilisig?Ti kicserelnetek valami masra a helyemben, vagy megtartanatok annak ellenere, hogy valoszinuleg nem fogom tudni raadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!