Mit adhatnék ajándékba 6 éves fiamnak?
Fél testvérei miatt gondolkodom nagyon, mert ha én eddig akármit adtam, ha cipőt, ha ruhát, ha játékot, vagy szétosztották vagy nem is csak a gyerekem használta hanem mind.
Lehet hogy önző leszek de én ha valamit a fiamnak veszek akkor ne egy számomra idegen gyerekre adják már rá.
Vagy ha nem látom akkor semmi közöm nincsen hozzá hogy mit csinálnak vele, a lényeg hogy adtam valamit?
De engem nagyon bosszant hogy amikor gyapjú takarót adtam a gyerekemnek azt elvették a gyerektől azt mondván hogy az túl nagy és csúnya neki.
Mert én előrelátóan gondolkodtam hogy ne csak 2-3 évig legyen jó hanem tovább is vagy legalább le lehessen vele fedni az ágyát.
Most már inkább olyan dolgokon gondolkodom ami társas játék , közös játék, pl mini hordozható csocsó asztal.
Szerintetek?
A kisfiadnak ők a (is) családja, ha a testvérei is játszanak a játékaival, az teljesen rendjén van. Ha elveszik tőle a takaróját, az viszont nem. Én is azt mondom, vegyél neki simán olyan játékot, amit szeretne, aztán ha a testvérei is használják, akkor örülj neki, hogy jó testvérek. A csocsó asztal szerintem szuper ötlet, ha elfér.
Ruhát akkor vegyél neki, ha az anyukája jelzi, hogy valami hiányzik, vagy ha magadtól látod, hogy pl elhasznált a cipője. De akkor az nem szülinapi ajándék, csak simán ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!