Mit adhatnék és mikor ajándékba, ha vkitől, akinek 1.5éves a gyerkőce kölcsönkaptunk sokmindent ( terhesruha, babaruha, sterilizáló, fejőgéps ilyesmiket)?
Én annak a híve vagyok, hogy elfogadom, amit adnak, és én is ott segítek, ahol tudok. És hiszem hogy ha én segítsget kapok és fogadok el, akkor egyszer én is meg fogom tudni hálálni. És nem térdnacival... Lehet, hogy egyszer el kell rohanjon valahova és vigyázol a gyerekre, vagy mész postára és feladsz neki valamit, vagy bármi. Szóval én inkább epárti vagyok. PErsze, ha olyan helyen jársz, és látsz valamit, vedd meg, ha jó szivvel teszed, és nem muszályból. De én direkt ajándékot keresni nem mennék el...
Én sem tudtam még kimozdulni a lakásból, 9 hetes a lányom, és már venni kéne neki nagyobb ruhákat, de nem tudok 3 boltot végigjárni a gyerekkel a városban, főleg nem kocsi nélkül... Ez a mi sorsunk, majd ha nagyobbak lesznek, jobban tudunk mozogni:-)
Nagypám is mindig azt mondja, amit adnak, el kell fogadni:-)
Szeritnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!