Burberry kabátot egy 2 évesnek?
Most 2 éves de a 4 évesnek valót vásárolnám meg és ha nagyobb is rá most, de majd hordja amég bele nem nő.
Az átmeneti időszakra megfelelő lenne és évekig kitart.
Ha ennyivel nagyobb méretet veszel, senki nem fogja elhinni, hogy nem csak turiztad a Hádában. :)
Gondold el, úgy fog kinézni, mint egy lelencgyerek...
1 a te pénzed azt veszel amit akarsz.
2 de mivel kérdezted én nem venék ilyen nagy kabátot főkép mert tul nagy lenne ,ha csak nem 98 cm a 2 évesed mert akkor nincs gond vele de ha csak 90 cm gyereked akkor hülyén fog álni rajta .mivel 4 éves méret az 104 cm jelent .
Ne haragudj, de ha ezen akarsz spórolni, hogy nagyobb méretet veszel azért hogy évekig hordhassa, akkor nem vagy olyan anyagi helyzetben, hogy Burberry kabátot vegyél a gyerekednek. Az a réteg, aki ezt megengedheti magának gond nélkül, pont akkorát fog venni amekkora kell és lehetőleg nem is egyet, hanem legalább 2-3 különböző fazonban-színben.
Egyébként én se értem, hogy ennek mégis mi értelme van??? Még ha annyira hiper-szuper akciós lenne, hogy kihagyhatatlan és ezért megveszed a nagyobb méretet mert mondjuk nincsen már kisebb méret, az még azt mondom megértem. De nem tűnik túlságosan alkalmi vételnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!