Hol vesztek ruhákat pocakos gyereketeknek? Többi lent.
Pont ezt akartam írni kedves kérdező én is :D
Ne egy olyan ember próbálja már "felnyitni" az ember szemét, aki még látni se látta a gyereket, nyilván látja időnként gyermekorvos, ha gond lenne szólna. És igenis ostoba vagy, ha ezt nem látod be. És ezen túlmenően igenis paraszt, mert írod, hogy "nem bántásból" de amit a 2. válaszodban írtál azt csak bántásból lehet leírni egy anyukának a kérdésére...és pont.
Foglalkozz a saját gyerekeddel inkább...
Ez a súly akkor is sok. Nálunk a játszón van egy testvér pár már nagyobba 6-8 évesek, borzalmasan kövérek, menni alig bírnak, a gyerek doki szerint majd kinövik.
Nem kell aggódni foglalkozom a gyerekemmel amennyit tudok, de oda figyelek arra is mit eszik és hány kiló.
Jézusom, 59%-os válaszoló, leállhatnál már. Elhisszük, hogy a te gyereked a legtökéletesebb, biztos egy igazi matyóhimzés, és lehet hogy mellette vastagabb kérdező kislánya, de ettől még nem kövér, főleg nem nagyon kövér, mint írtad korábban. Neki ilyen az alkata, majd szépen megnyúlik, mivel mint megtudtuk a táplálkozásával is minden rendben van, nincs tömve édességgel, nem iszik cukros löttyöket. Szerinted innentől mégis mit kéne tennie a kérdezőnek, ne adjon neki kaját, ha éhes, hogy fogyjon a gyereke a kedvedért 2 kg-ot? Nagyon okos vagy, gratulálok!
Egyébként pedig hogy felfogd, hogy nagyon nincsen igazad, itt egy táblázat. A kérdező kislánya magasabb, mint a kortársai, így érthető módon a súlya is nagyobb.
Azt írta közel 1 méter. Akkor csak annyit tegyünk meg, hogy nagyvonalúan megnézzük, hogy 95 cm-hez mi van írva súly a kislányokhoz....na nézd már!!! 14,1 kg +- 3 kg. Jééé..hogy az 17 kg??? És lehet, hogy még magasabb... És igen, ez az ÁTLAG felső határa. Vannak gyerekek, aki meg az átlag alsó határai, és vannak, akik tényleg átlagok.... És akkor mi van????
Úgyhogy nyugodj meg, kérdező kislányát nem kell lefogyasztani, mint ahogy azt te gondolod. Én láttam tényleg kövér 2 évest, és a kérdező kislánya közel sincs hozzá, megnyugtatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!