2év körüli gyereketeknek külön vesztek még tisztálkodószereket, vagy azt használja amiket ti? Itt persze az egészséges babákra gondolok, akik nem allergiások vagy bármi!
Figyelt kérdés
Tusfürdő,habfürdő,sampon,testápoló,szappan.....2012. máj. 30. 15:48
1/18 anonim válasza:
"Baba" termékeket használok, az jó neki is.
2/18 anonim válasza:
Ezeket a DM-es tusfürdöket veszem, amit ő választ, maci, tündér, vagy valami figura van rajta, vagy tescoban nagy pumpás Barbis, de igazából ritkán veszek, mert ha valaki jön látogatóba, hoz:) Sampon balzsam, az közös, felnőtt amit én is használok. Testápoló neogranormon, közös:)
3/18 anonim válasza:
Én is a "Baba" lanolinos tusfürdőjét, illetve habfürdőjét használom.
4/18 anonim válasza:
Születése óta J&J fürdetőt és testápolót használjuk.
5/18 A kérdező kommentje:
Te is azt használod kedves utolsó?
2012. máj. 30. 15:59
6/18 anonim válasza:
Kb. 2 éves korától a baba termékeket használom neki is. Kivéve a sampont, az gyereksampon( bár már van a babának is, de még nem vettem). A sampont a DM.-be veszem neki (maci van rajta) ami egyben tusfürdő is. Így azzal mosom az arcát, mert az nem csípja ha véletlen a szemébe megy.
7/18 anonim válasza:
Gyerekfürdetőt és gyereksampont veszek a gyerekeimnek (1,5 éves, 3,5 éves).
8/18 anonim válasza:
Ugyan azt használják amit mi(sanex vagy baba) samponból is a miénket. De nincs bőrgondunk, csak ezért.
9/18 anonim válasza:
Természetesen külön veszek 3 éves kisfiamnak babáknak való termékeket, konkrétan Nivea Baby füdető,sampon. Eszembe nem jutna felnőtt termékeket használni egy 2 éves gyerekre,de még jóval nagyobbra sem,még olyan érzékeny a bőrük,a felnőtt termékek meg tele vannak minden sz@rral!
10/18 anonim válasza:
4-es vagyok. Ezek szerint Te is:-) Mivel van még mind a kettőből 1-1 teljes flakon, egy darabig ezt is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!