Volt már valakinek a babája átlagon felülli? és mégis egészséges?!
Rengeteg a 3-4 l szörp! tele van cukorral és színezékkel tartósítóval, a májának és a veséjének sem tesz jót.
Vizet adj neki vagy gyümölcsteát vagy gyógyteát. Pl csipkebogyót pici cukorral vagy mézzel.
Én azt mondanám genetika,de ehhez tudni kéne mekkorák vagytok ti szülők,a család többi tagja. Mennyivel született a kisfiad?!
Az én kislányom 4950g és 55cm született,makk egészségesen. Első gyerek. Soha nem voltam cukros,a terhesség alatt sem,és nem vagyok elhízott sem. Egy kis felesleg van. De nálunk a családban a 4kg feletti bébi az átlagos.
Most 26hónapos a lányom,a 2éves státuszon 100cm és 18kg volt. Teljesen egészséges,nem beteges és eddig láza sem volt semmitől.
Viszont ő vizet iszik,így szoktattam! Teát gyümölcslevet néha kap,de szörpöt még soha nem ivott! A 3-4liter szörp az rengeteg,még vízből is ennyi idősen. Valahogy hanyagoljátok a szörpöt,mert nem utolsósorban a fogainak sem tesz jót! Ne adj neki,pár alkalommal lesz hiszti,de előbb-utóbb ha szomjas lesz megissza a vizet is. Minden csak rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!