Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt már valakinek a babája...

Volt már valakinek a babája átlagon felülli? és mégis egészséges?!

Figyelt kérdés
kisfiam 19 hónapos 14 kg 86cm és naponta kb 3-4 l szörpöt iszik de keveset eszik éjszaka is iszik sajna kb 1 1.5 l sokan azt mondták h biztos hogy cukros ezért kivizygáltattam de makk egészséges a cukra épp h csak eléri a normál értéket majdnem h alacsony is ez hogy lehet?

#túlsúly #sok-folyadék-ivás
2012. máj. 25. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg a 3-4 l szörp! tele van cukorral és színezékkel tartósítóval, a májának és a veséjének sem tesz jót.

Vizet adj neki vagy gyümölcsteát vagy gyógyteát. Pl csipkebogyót pici cukorral vagy mézzel.

2012. máj. 25. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Eddig szerencsés... Sajnos a cukorbetegség időzített bomba. Ne veszélyeztesd tovább! Ezentúl tiszta vízzel itasd.
2012. máj. 25. 19:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Remélem azért a szörpöt csak keveset raksz a vízbe, mert előbb utóbb baj lesz belőle.Nagyon sokat iszik, az én lányom 25 hónapos kb. 1litert iszik nappal, este 3dl-t. És hogy bírod, akkor egész nap csak pisikél? szobatiszta már?
2012. máj. 25. 19:18
 4/12 A kérdező kommentje:
sajnos még nem szobatiszta pelussal sem győzöm probálom a vízre szoktatni csak nehezen megy
2012. máj. 25. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen amit megszokott!:) próbáld egy kis kakaóval, vagy tejjel elvonni a szörpről a figyelmet. Az én lányom imádja a hideg tejet és kakaót.
2012. máj. 25. 19:24
 6/12 A kérdező kommentje:
nem szereti a tejet se cukrozva se kakóként ahogy meglássa a cumisüvegbe h mijen színü dobja is el néha ha éhes a kakaót megkostolja de abbol is a max 3 korty
2012. máj. 25. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
muszály lesz leszoktatnod a szörpről. Egyszerűen ne vegyél. És mutasd is meg a gyereknek a konyhában, hogy nincs. Csinálj gyümi teát, vagy citromos vizet. És ezek legyenek az alternatívák a gyermeknek. Ha szomjas bármit megiszik.
2012. máj. 25. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám genetika,de ehhez tudni kéne mekkorák vagytok ti szülők,a család többi tagja. Mennyivel született a kisfiad?!

Az én kislányom 4950g és 55cm született,makk egészségesen. Első gyerek. Soha nem voltam cukros,a terhesség alatt sem,és nem vagyok elhízott sem. Egy kis felesleg van. De nálunk a családban a 4kg feletti bébi az átlagos.

Most 26hónapos a lányom,a 2éves státuszon 100cm és 18kg volt. Teljesen egészséges,nem beteges és eddig láza sem volt semmitől.

Viszont ő vizet iszik,így szoktattam! Teát gyümölcslevet néha kap,de szörpöt még soha nem ivott! A 3-4liter szörp az rengeteg,még vízből is ennyi idősen. Valahogy hanyagoljátok a szörpöt,mert nem utolsósorban a fogainak sem tesz jót! Ne adj neki,pár alkalommal lesz hiszti,de előbb-utóbb ha szomjas lesz megissza a vizet is. Minden csak rajtad múlik!

2012. máj. 25. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak vizet adnál, egyből nem inna annyit. Akkor annyit inna, amennyire szüksége van, szomjan nem halna.
2012. máj. 25. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
egyre hígabban add neki a szörpöt, végül már csak vizet
2012. máj. 25. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!