2év körüli gyereketeknek külön vesztek még tisztálkodószereket, vagy azt használja amiket ti? Itt persze az egészséges babákra gondolok, akik nem allergiások vagy bármi!
Johnson's fürdetővel fürdik az első itthoni naptól.......én meg azóta hydrophiles mosdókenőccsel :))))))))))))
Nekem vannak bőrproblémáim, és ezzel szuperül kezelhető.
Kedves 4-es.
Nem én nem használok J&J terméket,és a lányomnak is nagyon ritkán vettem.
Arra vagyok kíváncsi hogy te és a gyerek is azt használjátok?
Ezen a fórumon sokan beszélnek többesszámban ha a gyerekről van szó,ezért nem világos amit írtál!:)))
Míg pici volt a fiam, addig Gabit vagy J&J-t használtam nála. A samponja még mindig az. Fürdetője már DM-es Balea, vagy néha a saját márkás DM, de babafürdető.
Én is Balea-t használok, de felnőttet.
Testápolót nem használunk egyáltalán, szappant csak kezet mosni, az meg pumpás bármilyen...
Utolsó vagyok.
Az kimaradt, hogy a fiam 2,5 éves és még egy darabig nem is szándékozok váltani. Egyszer próbáltam felnőttet neki, de nagy ordítás lett belőle, mert nagyon pancsol és belement a szemébe, így nem kísérletezek.
3,5 éves és 20 hós: dm-s gyerekfürdető vagy gabi vagy j&j. A nagy kicsattog minden testápolótól a kicsi neogranormont használ. Sampomnak a fürdetőt használjuk.
Èn és a férjem baba tusfürdőt használunk, nekem sampon balzsam dm-es.
Még mindig Gabi fürdetőt veszek neki, de iszonyat drága, jó lenne áttérni valami másra, olcsóbbra.
Kaka után mindig megmosom a fenekét, ahhoz most Tesco-s fürdetőt (pumpás, babáknak való) vettem, eddig még nincs tőle baja.
Sampon J&J, de én is azzal mosok hajat. Szeretem. :)
Testápolója Neogranormon, de nagyon ritkán kenem vele, és nem is az egész testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!