Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen csizmát vagy bakancsot...

Milyen csizmát vagy bakancsot vesztek 2 év körüli gyereketeknek, főelg lányka télire?

Figyelt kérdés

Linkelnétek??

ÉS tapasztalat mi vált be jobban, rövid vagy hosszú szárú, szőrmés belsejű??

2012. okt. 4. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Én hármat vettem (ebből 2 új egy használt) egy hótaposót szőrös bélelt ha szánkózni meg sétálni kirándulni megyünk, egy bakancsszerű tépőzáras ha nincs olyan nagy hó és amúgy ez sem ázott be sose ennek csak a szára szőrös de a talpa nem, és egy kis csinosabbat a deichmannban amit ha megyünk valahova meg tudom hogy zárt térben leszünk (vásárláskor vagy vendégségbe vagy játszóházba ilyesmi) mert annak meg csak textilbélése van és enyhébb téli napokon meg vastagabb zoknival harisnyával 5 fokokban se fázott benne.

Az újakat 3000 ft és 5000 ft-ért vettem a használt hótaposót pedig egy ezresért a vaterán.

2012. okt. 4. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
(első vagyok ez 2 éves korában is így volt meg most 3 lesz most is így tervezem)
2012. okt. 4. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Hosszú szárú, béléses. A Deichannba fogjuk venni, csak még nem tudom milyet:-). A hosszú szárú, az nálam azt jelenti, hogy kb. a bokája felé fog érni, annál hosszabbat nem, mert nem fog tudni benne menni.
2012. okt. 4. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk enyém fiú :) de nem tervezek neki előre téli bakancsot venni, mert nagyon gyorsan nő a lába és fogalmam sincs, idén télen lesz-e méteres hó (és mikor, meddig). Egyébként Deichmann Elefanten épphogy boka fölé érő cipőt szoktunk venni, ez bevált, bírja homokozót, latyakot, kismotort - most egy béleletlen bőr van neki, tavaly is nagyjából kihúzta egy ilyennel a telet (zokni+harisnya még belefért). Webről nem merek neki venni, mert így is mindig az egész cipőboltot végigpróbáljuk...
2012. okt. 4. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi Siestát vettünk tavaly, és szerintem idén is azt fogunk. Jó volt ősztől tavaszig, tényleg nem ázott be (még szánkózásnál sem!). Nem fázott benne a gyerek lába, de zárt térben nem is izzadt bele. Még jól is nézett ki. Már figyelem az akciókat, most 12000 ft- ért láttam, az nem olyan vészes.
2012. okt. 4. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Superfit Gore Tex bakancs,tavaly is idén is.Bordó,fűzős.
2012. okt. 4. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
mindenképp szörmésbélésü és vizhatlan csizmát veszek,deichmannba ,aldiba.
2012. okt. 4. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Enyém fiu, de lányszínben is láttam. Superfit bélelt bakancsot, abból fog kapni 2-3 párat.
2012. okt. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!