Meddig adtatok tápszert a gyereketeknek? 2 évesnek még kell?
Figyelt kérdés
Vagy már szoknia kell a tejet?2012. okt. 3. 23:34
1/11 anonim válasza:
Az én kisfiam 20 hónapos, 1 éves korátôl iszik tejet: reggelire 2 dl kakaó formájában. És persze minden egyéb tejterméket is eszik. Viszont az esti elalvásnál tapszert iszik egy üveggel.
2/11 anonim válasza:
1éves koráig,azóta tejet iszik a lányom.
4/11 anonim válasza:
én adtam 2 évesemnek még babatejet ,most nyáron tértünk át 1,5 tejre.
5/11 anonim válasza:
Már rég ihat tejet. Már egy éves kortól, igaz mi csak 15 hónaposan kezdtük adni.
6/11 anonim válasza:
1 éves korától kap a fiam házi tejet (4,2%-os).
7/11 anonim válasza:
1 éves korától adtam mindkét gyerekemnek tejet.
8/11 anonim válasza:
13hós korától váltottam tejre fokozatosan.
9/11 anonim válasza:
Amit 1 évesek lettek, átszoktattam őket a tejre. Nem szadiztam tovább a tápszerrel őket, undorító íze van...
10/11 anonim válasza:
3 éves kisfiam, és még mindig 2+ tejitalt iszik. Bár ha iszik tejet (próbáltuk sokszor bevezetni), fáj a pocija és hasmenése van. És tök mindegy, hogy az házi tej vagy bolti. Érdekes, hogy a tejitaltól meg semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!