Hogy adjátok és hol a tápszert 1 évesnél nagyobb gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Öletekben ül, etetőszékben, szobájában, kint a konyhában,egyedül fogja,pohárból,üvegből?2010. febr. 10. 20:46
1/17 anonim válasza:
Cumisüvegből kapja, én fogom neki mert Ő nem hajlandó és az ölemben van félülő helyzetben és közben nézi a Tv-t.
3/17 anonim válasza:
Még mindig fekve cumizza, én fogom neki,ő közben babrálja az üveget, vagy a kezemet. Onnan indult, hogy elég sokára, de rájöttem, amikor pár hónapos volt, hogy azért üvölt, és nem akar enni, mert egyszerűen nem szeret ölben. Kipróbáltam fektetve, és csodák csodája, azóta minden rendben van. Aztán ez valahogy így maradt (de csak a tápszernél, vizet ülve/állva issza). Ez az egyetlen étkezési forma, ahol nyugton marad, kanalasat kínszenvedés ülve etetni, mert 2 percnél tovább képtelen megmaradni a fenekén.
4/17 anonim válasza:
A nagyobbik fiam 3és fél éves, 1 éves kora után nem adtam tápszert, azt ette, amit mi, persze fűszerezés finoman. Van kertem, abból evett. 2 éves koráig kakaó, minden este, utána azt mondta, többet nem kér. Igazi vasgyúró a mai napig, alig látta orvos.
5/17 anonim válasza:
1 éves kor után tápszer??????Minek már akkor??
6/17 anonim válasza:
1. vagyok.
Utolsónak.
Azért mert szereti és ha megtehetem akkor megveszem neki, inkább ezt igyon mint sima bolti tejet. Amúgy meg az enyém még csak a jövő héten lesz 1 éves de nem tervezem leszoktatni róla.
7/17 anonim válasza:
Ölemben ül vagy félig fekszik a szobájában, valamelyikünk fogja a cumisüveget. Esti fürdetés utáni öltözés közben megkapja, akkor a pelenkázón fekve ő fogja magának. (Csak így marad nyugton.) 15 hónapos a kisfiam.
8/17 anonim válasza:
Aki megkérdezi, hogy minek egy éves kor után tápszer az még nem hallot tejérzékenyésgről, ekcémáról és társairól..jó neki! Az én lányom hét hós kora óta fekve és saját magának issza, a kezemben csak üvöltött és dobálta magát. Azért kapja még mindig cumisüvegből, mert ez a reggeli és esti szertartás része, reggel én az ágyban kávézok, ő tápszerezik, este meg szintén már az ágyban kapja meg az adagját. Már másfél éves, és néha azért este megszökik az üveggel és rohangál vele a lakásban, meg sajna néha szereti nézni ahogy az ágyneműre kicsöpögteti.:-(
9/17 anonim válasza:
Reggel felmászik a kanapéra és ott issza meg egyedül, de én mellé bújok. Este a kiságyába az altatő tápot én tartom neki.
10/17 anonim válasza:
én sem adok neki, aki nem allergiás hajlamú vagyis a családban nincs ilyen, az nem kell hogy ennyire féltse minden modern marhaságtól... vegyél rendes tehéntejet, ami tényleg a tehénből jön közvetlen forrald fel és ihatja nyugodtan, enyém tehéntejet kap 4,6 zsíros igazi házi, ő nem szereti a kakaót így simán kapja a tejet de csak hidegen szereti így visszahűtöm, semmi baja, igazi vasgyúró pedig kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!