Hogy adjátok és hol a tápszert 1 évesnél nagyobb gyereketeknek?
Enyém is 14 hónapos. Reggel az ágyában fekve issza meg a tápszerét, és visszaalszik. Este pedig a karomban fogom, mintha szopizna (sajna az nekünk csak 3 hónapig sikerült, mármint a szoptatás), így nálunk ez az esti rituálé. A karomban el is alszik mire elfogy a 2 dl-nyi adagja.
Ja, és én felesen adom neki, 1 dl 2,8-as bolti tej, és 1 dl tápszer. Imádja, és így nem olyan édes, mint a "csak tápszer".
13 hós kisfiam reggel és este kap tápszert.
és mind a kétszer kint a konyhában etetőszékben és ő fogja magának. ha megitta ledobja a földre az itatópoharat.
cumisüveget nem fogadta el sosem
Én 1 éves koráig szoptattam. Mivel tejallergiás muszáj valamivel helyettesíteni a tejtermékeket, így hígított Sinlacot kap reggel este. Mivel 1 éves koráig nem kapott cumisüveget és már nem akartam rászoktatni, bögréből issza. Teljesen izgalomba jön, mikor meglátja a bögréjét, imádom!
Reggel az etetőszékében (már felöltözés után), este fürdés után a szobájában, a babzsákfoteljében ülve issza meg. Utána fogmosás és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!