Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy adjátok és hol a tápszert...

Hogy adjátok és hol a tápszert 1 évesnél nagyobb gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Öletekben ül, etetőszékben, szobájában, kint a konyhában,egyedül fogja,pohárból,üvegből?
2010. febr. 10. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
már bocsi, h közbeszólok, de mintha nem ez lett volna a kérdés...
2010. febr. 10. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
14 hónapos, tápszer reggelire és vacsira, én fogom neki a cumisüveget (ő nem hajlandó), ülök a nappaliban az ágyon a falnak dőlve, terpeszben, ő meg hanyatt a lábaim közt, fejjel támaszkodva a combomra/hasamra, közben morzsizza a kis elefántos kendőjét, amivel aludni szokott...
2010. febr. 10. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
az én lányom 18hónapos és csak este lefekvés elött kap 1+ gyerekitalt üvegből.ölben van,én tatrom az üveget,ő meg a nyusziját simogatja amivel aludni szokott.
2010. febr. 10. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Enyém is 14 hónapos. Reggel az ágyában fekve issza meg a tápszerét, és visszaalszik. Este pedig a karomban fogom, mintha szopizna (sajna az nekünk csak 3 hónapig sikerült, mármint a szoptatás), így nálunk ez az esti rituálé. A karomban el is alszik mire elfogy a 2 dl-nyi adagja.

Ja, és én felesen adom neki, 1 dl 2,8-as bolti tej, és 1 dl tápszer. Imádja, és így nem olyan édes, mint a "csak tápszer".

2010. febr. 10. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:

13 hós kisfiam reggel és este kap tápszert.

és mind a kétszer kint a konyhában etetőszékben és ő fogja magának. ha megitta ledobja a földre az itatópoharat.

cumisüveget nem fogadta el sosem

2010. febr. 11. 10:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 1 éves koráig szoptattam. Mivel tejallergiás muszáj valamivel helyettesíteni a tejtermékeket, így hígított Sinlacot kap reggel este. Mivel 1 éves koráig nem kapott cumisüveget és már nem akartam rászoktatni, bögréből issza. Teljesen izgalomba jön, mikor meglátja a bögréjét, imádom!

Reggel az etetőszékében (már felöltözés után), este fürdés után a szobájában, a babzsákfoteljében ülve issza meg. Utána fogmosás és alvás.

2010. febr. 11. 12:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. febr. 11. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!