Mit vegyek 12 éves fiamnak karácsonyra? Van neki már x-box és kismillió játék tehát az szóba sem jöhet! Ti mit vesztek a gyereketeknek?
Nehéz ügy főleg miután meg van neki mindene. Telója van? Feltöltős?Ha igen vegyél neki feltöltő kártyát.
Én old pénzt adok neki ,mert biciklire gyűjt.
Bár ezek játékok, de mégis konstruktívabb, mint az x-box. A távirányítós autók engem sem izgattak sose, de az aprólékos építkezést imádtam.
A kisvonatok szerintem kisebbnek valók amúgy is :).
Én súlyzókat kaptam 13 évesen karácsonyra és nagyon örültem nekik!:) Pedig akkoriban nagyon lusta voltam de megszerettem őket.
Vagy ha végképp nincs ötleted akkor marad a jó öreg pénz...:)
16/f
Lego ;) Engem még 15 éves koromban is lekötött. Variációk végtelen tárháza! :)
17F
Hülyeség! Egy 12 éves gyereknek pénzt adni karácsonyra?
Egy gyerek de talán még egy felnőtt is örül a meglepetésnek hogy mi lehet a csomagban? Nagyon jól teszi a kérdező hogy foglalkozik a dologgal. Ettől lesz értékes a dolog hogy megpróbálom kitalálni minek örülhet a másik.
Az én gyerekem szereti a társasokat. Most Cluedót, Monopolit, Scrabble-t, szeretne. Ezekből fogok választani.
-társasjáték
-foci labda
-görkori
-lego
-sullyzó
-gördeszka
-kísérletező kémikus készlet
-uszoda bérlet, ha van a közelben uszi
-kiskutya, azt sétálltatni kell, tehát ki kell hogy mozduljon
-roller
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!