Hol vesztek ruhákat pocakos gyereketeknek? Többi lent.
Én a gyerekeim ruháit elsősorban h&m, c&a, és tesco-ban veszem. ÉS az a tapasztalatom, h a piszkafa gyerekeimre, a ruhák hossza jó, viszont a bőséggel adódnak gondok, mert állandóan leesik róluk. Tehát pl. egy nadrág szűk szabású, de a dereka legalább kétszer akkora, mint kéne. Ezért ha olyan plusz gumit húzok bele, vagy öv, de leginkább nadrágtartót kapnak. (fiú-lány)
Szerintem, nézz körül, biztosan találsz megfelelőt a pocakos gyerekednek ezekben a boltokban.
Kövér gyerekre szinte bárhol kapni ruhát, mert a legtöbb bolt rájuk tervez ma már. Hatalmas dereka van a ruháknak.
És ne haragudj de neked mi az, hogy piszkafa? a normál súlyú nem elhízott gyerek?
SZóval ruhát szinte bárhol kapsz rá, de el kéne kezdeni odafigyelni az étkezésre és lefogyasztani, mert nagyon kövér. Bár nem írtad hány cenit.
A legtöbb kisgyerek pocakos. A c&a-ban vagy bő vagy csípő fazonú extra szűk nadrággal találkoztam. Nekem a lányom átlagos alkatú, de a mindig gond van a nadrágokkal. Szóval én is átalakítom.
Amúgy néha nekem is az az érzésem, hogy vagy csak a duci, vagy csak a túl sovány gyerekeknek gyártanak ruhát.
Számomra a 'piszkafa' az, akinek a leggings is lötyög a lábán. Az ilyen gyereket nevelők szerint mindenki más kövér...
Semmi baj vele :-) Teljesen normális ekkora eltérés ebben a korban. Én kantáros nadrágokat szoktam venni, mert ezek nem olyan szűkek derékban...
Egyébként lányom már másfél évesen is 17 kg volt, aztán 15 cm-t nőtt 3/4 év alatt és még mindig 17 kg volt. Egy kérdés kapcsán sokan megszóltak itt, pedig mivel én kisgyerek koromtól túlsúlyos vagyok még jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszik. Ő egyszerűen ilyen alkat ill. csak volt. Mióta még nőtt pár centit és volt egy hányós/hasmenéses elhúzódó betegsége teljesen normális az alakja. De inkább a hurkákat választanál, mint ezt a betegséget...
#2 válaszoló, micsoda paraszt vagy, esküszöm...
Mit kövérezed le más gyerekét, amikor te magad írod, hogy nem írta milyen magas... Meg osztogatsz tanácsokat, hogy figyeljen az étkezésére.
Nincs két egyforma gyerek, ilyen pici korban pedig pláne nagyok az eltérések, majd nőnek egy nagyot és pár év múlva már nyoma sincs ennek...
Nem hinném, hogy paraszt vagyok, csak igyekszem felnyitni a szemét. Nem hinném, hogy a gyerek 108-110cm magas lenne ennyi idősen. Ráadásul ha nem kap rá ruhát akkor nyilván gond van a súlyával.
Ilyen pici korban sincsenek hatalmas eltérések azonos magasságú gyerekek súlya között. Nem jó a gyereknek ha már most kövér később sem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!