Miért nincs értékük (áruk) a használt baba/gyerekruháknak? Próbálom eladni az 1× 2× viselt hibátlan baba ruhákat, de még a töredékéért sem kell senkinek. Baba boltbam vettük, meg sokat a nagymama küldött külföldről.
Pl. a 5-6 ezres darabokat ezerét hírdetem, de nincs jelentkező. Csomagban is hírdettem több darabot, de semmi. Esélytelen? Ennyire nincs ára a ruhácskáknak? Hol szerzik be?
Tudnátok tanácsot adni?

Én is a kerületi no waste csoportban hirdettem meg gyümölcsért, popsitörlőért cserébe mindkét gyerekem ruháit.
Illetve onnan is szerzem be őket.

A babaruha tipikusan olyan dolog, amitől mindenki szabadulna egy idő után. A lelkesebbek megpróbálják eladni. Mások meg továbbadják ingyen. Mi is ingyen kaptuk zsákszámra ismerősöktől. Én aztán tartogattam egy ideig a barátaimnak akikről tudtam hogy gyereket terveznek. De mire oda jutott a dolog, már ők is kaptak máshonnan rengeteget. Úgyhogy bedobtam az egészet a ruhagyűjtőbe. Pedig voltak abban is márkásabb cuccok, de hát tényleg semmi értékük. Pont azért mert sokaknak nincs kedve szórakozni az eladásukkal, és ezért ingyen pörögnek a ruhák.
A másik ok meg a fast fashion. Sinsayben meg Pepcoban az új ruhákat is fillérekért vágják az ember után. És nem kell értük Mancikával chatelgetni Vinteden meg Marketplacen.

Én 90%-ban használtan vásátolok, de őszintén megmondom, ezer forintért nem veszek meg babaruhát, mikor 3-500 forintokért tök új allapotúakat lehet beszerezni, márkásakat is, akkor minek vegyek ezerért?
Marketplacen nekem sem sikerült eladni amúgy semmit, fillérekért sem, felraktam végül Vintedre közepes méretű csomagokra válogatva, 300 forintos darabárral számolva, úgy mindent elvittek. A Vintedre érkező pénzből meg en is bevásároltam más ilyen olcsó ruhacsomagot.
Hát ezért. Rengeteg a ruha, és mivel sokan 3-400 forintér adják, ezért ezer forintért eenkinek nem kell.
Köszönöm a válaszokat.
Nem voltam jártas ebben, az ismerősöknek nincs gyerekük. Egy barátnőmnek van egy 17 éves fia. Én nem kaptam ruhákat, meg másat se. Inkább kidobom, nem fogok 3 zsák ruhát 2 nyalókáért elcserélni, több órás írogatást elvesz az időmből.

Ezért kell felrakni Vintedre. Befotózod egy képen a csomagban lévö ruhát, azt2 perc felrakni, onnantól nem kell írosgatni, mert Vinteden rákattintanak a megveszem gombra és ennyi, te feladod és megkapod a pénzt.
Persze, ezer forintos darabaron mem fog ott sem elmenni semki.

Leárazásoknál potom összegekért lehet vásárolni és viszonylag sűrűn van.
Én annyiszor befürödtem már, hogy a képen szép volt, leírásban hibátlan állapotban, de a valóságban erősen használt, max. otthoni darab, olyat meg minek vegyen az ember, mindenkinél adódik… meguntam.
F&F ruhákat szeretem, verhetetlen akciói vannak, H&M-nél is gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!