Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért nincs értékük (áruk) a...

Miért nincs értékük (áruk) a használt baba/gyerekruháknak? Próbálom eladni az 1× 2× viselt hibátlan baba ruhákat, de még a töredékéért sem kell senkinek. Baba boltbam vettük, meg sokat a nagymama küldött külföldről.

Figyelt kérdés

Pl. a 5-6 ezres darabokat ezerét hírdetem, de nincs jelentkező. Csomagban is hírdettem több darabot, de semmi. Esélytelen? Ennyire nincs ára a ruhácskáknak? Hol szerzik be?

Tudnátok tanácsot adni?

tegnap 17:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos boltokban az új ruha sem drága, illetve sokan kapnak ingyen a rokonoktól, ismerősöktől.
tegnap 17:25
 2/16 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, így már értem.
tegnap 17:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
100 Ft/db-ért nem keltek el a kisfiam ruhái. Volt, aki ígérte, hogy jön, aztán nem jött , volt aki írta, hogy inkább vett a turkálóban, volt, aki nem jött el a megbeszélt találkozóra. Átnőtt kabátok 1000 Ft-ért nem kellettek. Már nem is próbálkozom eladni őket. Megveszik inkább újonnan a Sinsayben, Pepcoban. A mi ruháink pedig mennek ismerősnek vagy anyaotthonnak. Vicc, hogy volt olyan is, hogy bevittem a Vöröskereszthez, és azt mondták, ne vigyek többet, mert kapnak eleget. 😂
tegnap 17:54
 4/16 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
tegnap 18:19
 5/16 babyboom567 ***** válasza:
89%

Azért mert megveszik a hm,pepco,sinsay-ben .

Hm webshopba az 5 darabos body teljes áron 6000ft,múltkor akcióba 3500 volt.Sinsay body 5db teljes áron 4000,akciósan 2500.

tegnap 18:23
 6/16 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm az infót. Én is szétnézek a webshopokban.
tegnap 18:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokan egyszerűen idegenkednek a használt ruháktól. Nekik akkor sem fog kelleni, ha ingyen adod.
tegnap 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Még rengeteg átnőtt bébi cucc van ingyen, vagy 1-200Ft-okért.
tegnap 18:54
 9/16 A kérdező kommentje:

#7 Köszönöm, ez is szempont.

A marketplace miatt gondoltam, hogy sikerülhet, ott nagyon sokan hírdetnek ruhácskákat. Sok a hírdetés, így jött az ötlet, hogy igény is van akkor. De nincs ☹️

tegnap 18:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Cserecsoportban bezzeg viszik 😅
tegnap 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!