öt éves gyerek kaphat ruhát gyereknapra?
Azta, már gyereknap is olyan mint a Húsvét, meg a Karácsony?
Az én időmben gyereknapkor majális volt, mint május 1-jén, vidámparkba mentünk, állatkertbe és hasonlók. Ja és szuper volt, szörnyű, hogy elintézzük annyival, hogy kap valami játékot a gyerek, a ruha még rosszabb. Ruhát akkor veszek a gyerekeimnek, mikor szükség van, mert kinőtte, elhasználódott és társai.
Persze, hogy kaphat:) Bármit kaphat, amit szeretnétek, amire igényetek van. Ruha, játék, program:)
Nálunk van játék és családi program is ilyenkor.
Persze, hogy kaphat. De én is valamilyen játék mellé szoktam venni! Soha nem veszek csak ruhát, mert a gyerek minek örül a legjobban? A játéknak! :-)
Mi ekkor ajándékozunk (a kereszt- és a saját lányunknak):
névnap, szülinap, húsvét, karácsony, nőnap(ha kislány), gyereknap
Neked nem mindegy ki mit vesz a gyerekének, a kérdés nem ez volt.
Ja a lepontozás szánalomra sem méltó!!!!!
Igen, itt az is baj, ha valaki húsvétra vesz ajándékot, mert nem szokás, csak a tojásfestés és a csokitojás...
Én már nem vagyok annyira fiatal, mert elmúltam 37 éves, de még a testvérem és én is kaptunk anno húsvétkor a csoki mellé ajándékot: olyan dolgokat, amiket általában tavasszal, nyáron sokat használtunk. Labdát, biciklit, rollert, ugrókötelet stb.
Ezt a szokást megtartottam, én is veszek mindig az édesség, narancs, könyv mellé játékot is a három gyermeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!