Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Reserved gyerekruhák kicsit...

Reserved gyerekruhák kicsit nagyobbak?Vagy reális?

Figyelt kérdés
nov. 14. 08:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kisebbek.
nov. 14. 08:59
 2/11 anonim ***** válasza:
A gyerekek szerintem kisebbek, a felnőttek nagyjából méretazonosoak
nov. 14. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is inkább kisebbek, főleg a normál, szűk fazonok. A bővebb, oversize fazonok kb. méretazonosak.
nov. 14. 09:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Én ugyan csak "túlméretes" pólót és pulcsit rendeltem most onnan, de szerintem reális.

Fiam most múlt 2, és 98-as ruhát rendeltem neki, ami ugye 2-3 évesnek való papíron. Picit bővek rá, de nem vészesen lógnak, gondolom ez alapból ilyen fazon, és ha hozzátesszük, hogy ez a méret elvileg egy teljes évet felölel, ő meg még csak most töltötte, akkor nálunk helytálló a méretezés.

(Fiam amúgy pontosan 26 hós, kb. 95 cm, 15,5 kg körüli, szerintem átlagos méretű.)

nov. 14. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy ingyen visszaküldés van, így én szoktam 2 méretet rendelni (normál méretét és az eggyel nagyobbat), és azt tartom meg, amelyik jó.
nov. 14. 09:07
 6/11 A kérdező kommentje:
5 és fél éves a fiam,akkor valószínűleg a 4-5éves méretezésű ing nem lesz jó ár?
nov. 14. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
90%ban kisebbek. Inkább 5-6 éves inget vegyél.
nov. 14. 11:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos belőle akkora
nov. 14. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Próbáld megnézni az adott ingnél a véleményeket!

Ahol van szöveges vélemény is, nem csak csillagos, ott néha megadják a "méret kompatibilitás"-t is. (Mondjuk legtöbbször ideálisnak írják, az oversize ruháknál szokott inkább az lenni, hogy nagyobb.)

De ingyenes visszaküldésnél egy próbát megér.

nov. 14. 14:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Mérettáblázat szerint jó lehet neki,mellkas,derék,csípő

Vékonyka

Az újhossz meg a derékhossz lehet rövid,megpróbálom.

nov. 14. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!