Megveszitek a drágább cipőket? Télre most rendeltem a 2 eves gyerekemnek cipőt 5000 forintért. Tudom én, hogy sokkal jobbak az úgynevezett első lépéses cipők, de azok 15 ezer körül vannak. És ez csak cipő. Még nem evett, nem vettem pelenkát stb.
Figyelt kérdés
Amit most megveszek cipőt már jövő ilyenkorra nem lesz jó.okt. 31. 09:31
41/46 anonim válasza:
Megveszem igen, a gyerekek cipőjèn nem spórolok. Barefoot-ot veszek, a nagy 3.5 éves, ő maga kéri már, minden más kényelmetlen neki. Udvarra játszós, sarazós cipőnek veszek olcsóbbat egyedül, ami nem sokáig van a lábán.
42/46 anonim válasza:
Igyekszem megvenni, de nagyon elszaladtak az árak. Az a bakancs, ami 2 éve még 18 eFt-volt, most már 28-30! Itt azért már nézek nagyokat, és van hogy próbálok alternatívát keresni. Hiszen ez egy pár hónapra szól, és jöhet még egy ilyen kiadás, és még egy, és ez csak a cipő. Huh.
43/46 anonim válasza:
Az ovis cipőkből igen, mert az sokat van a lábán.
Az udvarra 1-2 órát játszani, meg szétrúgni én még használtat is adok rá. Nem rongyos állapotút, de unokatestvértől kapott jó állapotú kinőtt cipőket simán.
44/46 A kérdező kommentje:
Ha már cipők, lúdtalp a téma. Felnőtt lúdtalpaskent mit érdemes hordani? Hallottam már olyat is, hogy nem kell betét, mert nem dolgozik a labboltozat, sima talpú cipő kell. Eddig meg mindig talpbetetet javasoltak.
nov. 6. 07:29
46/46 anonim válasza:
Így van, barefoot cipőt igyekezz hordani, minél többet stimulálni a talpadat, tornáztatni a lábboltozatot, aktiválni kell a talpadat. Sétálni egyenetlen talajon, füvön, köveken (nyilván nem ilyen időben, de pl bentre is vannak ilyen stimuláló "szőnyegek")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!