Vadonatúj Pediped cipőt, (egyáltalán nem használtak), mennyiért lehet szerintetek eladni? Új ára 15ezer körül van.
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 10:37
2/5 anonim válasza:
Én kerestem sokhelyen a lányomra (originalst), 5000-ért vettem (kiscsizma), teljesen újat. Ennél többet csak akkor adtam volna érte, ha pont olyat akartam volna amúgy is. Ha csak pár ezer a különbség, akkor inkább választok újat, ami nekem a legjobban tetszik. Kiscipőt bentre újan rendeltem, mert amiket árultak nem tetszettek, azt is vedd figyelembe, hogy pl. a pediped.com-on vannak akciók sokszor, és úgy olcsóbb, mintha itthon venné az ember.
3/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 5000-ért olx-en vettem, csak nem volt használva, a teljes árast rendeltem.
4/5 anonim válasza:
Sajnos tenyleg igy van, lehet hogy szerencséd van es kifogsz olyat, aki pont ilyet akar ebben a méretben, akkor a felénél többért is eladhatod. De a valószínűbb hogy inkább csak féláron.
En igy jártam egy gyonyoruszep d.d. Step csizmaval, fel évig árultam mindenhol, mire nagy nehezen megvettek féláron, de mar annak is örültem.
5/5 anonim válasza:
új árátt nem fogod meg kapni,max a felét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!