Akik ovu tesztet használtak! Nektek mikor sikerült teherbe esni? Hanyadik hónap lett sikeres?
Figyelt kérdés
Nekünk ez volt az első ovu tesztes próbálkozós hónap, és ha jól értelmeztem 2.-án volt az Lh csúcs. Együtt is voltunk aznap meg másnap. Reménykedem...2014. nov. 11. 21:18
1/4 anonim válasza:
Nekem 3 napig volt pozitív, a 3. napon voltunk együtt, másnap már negatívat mutatott, de a hőgörbe szerint akkor volt az ovu napja. Fiunk született.
2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek! :) Én vasárnapra nem várom és remélem sikerül. Első babánk lenne.
2014. nov. 11. 22:05
3/4 anonim válasza:
Jajj, azt nem írtam, hogy a 2. hónapra igazodtam ki a teszten. Előtte hőmérőztem csak, de az ovuteszt végülis bejött jobban.
Szorítok a babához!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. nov. 12. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!