Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Megveszitek a drágább cipőket?...

Megveszitek a drágább cipőket? Télre most rendeltem a 2 eves gyerekemnek cipőt 5000 forintért. Tudom én, hogy sokkal jobbak az úgynevezett első lépéses cipők, de azok 15 ezer körül vannak. És ez csak cipő. Még nem evett, nem vettem pelenkát stb.

Figyelt kérdés
Amit most megveszek cipőt már jövő ilyenkorra nem lesz jó.
tegnap 09:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
68%

Igen, meg.

Az őszi cipője volt 16.000. Egy sima D.D.Step.

A bölcsis benti szandálját is kinőtte, az 17.000 volt postával együtt.

És kell majd egy bélelt téli cipő is. Az is hasonló árban lesz.

Sajnos ez ilyen, nem tudok mit csinálni. Ha kell, akkor kell.

tegnap 09:42
 2/28 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

Sok mindent veszek olcsón, esetleg másodkézből de cipőt nem!

Legalább 2 pár/szezon hogy tudjuk cserélni ha vizes lenne de inkább 3, plusz benti szandi oviba.

Jobb esetben az őszi jó még tavasszal és fordítva deost pont nem lett jó se a kicsinek se a nagynak.

Most kaptak 2-2 pár őszi picit bélelt bokacsizmát. Darabjuk 10 és 15ezer között volt. Sajnos ez ilyen

tegnap 09:50
 3/28 anonim ***** válasza:
39%

Mi sem veszünk drágábbat.

Eleinte vettünk. De amikor az oviban 2hét után leamortizálódik a drága cipő, na akkor elcsattan az ember agya.

Viszont mentségre szolgáljon, mi időnként elvisszük ortopédushoz

tegnap 09:52
 4/28 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem mindegy, hogy milyen cipőben teszi meg az első lépéseket egy gyerek. Egy olcsó, rosszabb minőségű, kialakitasú cipő árthat is. Sajnos ez ilyen, egy szezont bírnak ki a cipők általában.
tegnap 09:55
 5/28 A kérdező kommentje:
Miért viszitek ortopédushoz?
tegnap 09:56
 6/28 anonim ***** válasza:
42%

Az enyémnek még nem kell cipő, de eleinte meg fogom venni. Azonban nem véletlenül hívják ezeket "első lépésesnek". Addig lényeges, amíg megtanul stabilan járni, de később egy olcsóbb cipő is lehet normális. Logikusan belegondolva, ezek nem ortopéd cipők, azt nem is szabad egészséges lábboltozatú gyereknek. Az már megdőlt, hogy tartsa a bokát. Akkor mi a fontos? Legyen hajlékony, rugalmas a talpa, illetve a belső talprész kialakítása számít és még az is orvosolható egy jó talpbetéttel. Ha találok ilyet olcsóbban, miért vennék drágát?

Egyébként a kínaiban láttam olyan kőkemény talpúakat, hogy olyat nem vennék, hiába olcsó. De később bababoltban voltak gyönyörű, szupermárkás, utolsó párak nagyon akciósan, valami 4-6 ezerért tizensok ezerről. Ugyanúgy kőkemény volt! Olyan kényelmetlennek nézett ki, hogy olyat magamnak se vennék.

tegnap 10:23
 7/28 anonim ***** válasza:
42%
Eleinte én is megvettem a drágát. Meg néha, amikor szembejön egy olyan, hogy nem tudok ellenállni, mert annyira cuki a mintája, akkor hajlandó vagyok nem keveset kiadni érte (eddig a legdrágább egy 36 ezres, 22-es pár cipőcske volt, a nagyobb lányom 2 hétig hordta, de most a kicsinek pont jó lett őszre, tökéletes, abszolút megéri az árát, egyáltalán nem amortizálódik, nagyon strapabíró, és aaaaaaaaaaaaaaaaaannyira édes :D Kis fánkocskák meg unikornisok vannak rajta, sajnos már nem gyártják, pedig becsszó vennék még ilyet nagyobb méretekben is. Egyébként Naturino a márkája, ezekből mindegyik kiscipőcske drága, de ez az egy tapasztalatom alapján igazából okkal. A kismotorral sem tudja legyalulni az orrát, nem ázik be, a tépőzár nem gyengül, nem enged el a varrás, nem válik el a talpa, könnyű fel-le venni, stb. Szóval van, amikor nem csak a márkáért fizetsz sokat, mint egy D.D Step vagy Primigi esetében -ezek nekem csalódás voltak, szezon végére szétestek kb-, hanem tényleg minőséget). De mostanában már nem annyira az ár a szempont, inkább a nagyobb gyereknél a minta, meg hogy világítson meg fel tudja venni egyedül is (ő már 4 éves, saját ízléssel), a kicsinél meg a kényelem, illetve szintén az önálló öltözködés (2 éves). Ott már nem arra hajtok, hogy minél minőségibb legyen meg drágább meg mittudomén, mert ahogy mondod, amellett, hogy kinövik, még simán le is amortizálják pár hét alatt, aztán foghatom a fejem, hogy kidobom a kukába a huszonezreket.
tegnap 10:31
 8/28 anonim ***** válasza:
51%

Mi barefoot cipőt hordunk. Ezeket a cipőket nem lehet kitaposni (extrém esetben torzulhat a cipő, de nem jellemző), úgyhogy simán meg eszem a gyerekeknek használtan. Vinteden töredék áron ki lehet fogni. Most pl vettem egy D.D Step magasszárú bélelt barefoot cipőt a lányomnak 6000 forintért szuper állapotban, a fiamnak egy 2 hónapot használt, magasszárú, bélelt, membrános (vízhatlan) Froddót vettem 12 000 forintér, újonnan 30-40 ezer. Olyan mintha nem is használták volna.

Én inkább megveszem a használt minőségi, szépállapotú cipőt, mint egy gagyi, szűk kínait olcsóért.

Ha nem amortizálják le nagyon a cipőket akkor még mindig el tudom adni kicsit kevesebbért mint amennyiért vettem.

tegnap 11:00
 9/28 anonim ***** válasza:
79%

Cipőn nem spórolok. 1 éves korában kapta az első igazi cipőt, akkor már rendesen tudott járni. Átlagban 25 ezer körül szokott lenni.

Én gyerekkoromban más levetett, megorokolt, kitaposott cipőjét vagy a legolcsobb kinaiakat hordtam, most meg viselem a következményeit.

tegnap 11:03
 10/28 anonim ***** válasza:
70%

Ovi előtt megvettük a dràgàbbat.

Vàltónak egy kevésbé jó minőségűt.

Oviban màr nem.

Max 2x2 óràt vannak benne. Viszont kell benti cipő, (otthon mezítlàb vannak, padlófűtésünk van)

Gumicsizma alkalmi cipő ha úgy adódik. Az ikreknek a cipő vàsàrlàs így is éves szinten egy vagyon

tegnap 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!