Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Megveszitek a drágább cipőket?...

Megveszitek a drágább cipőket? Télre most rendeltem a 2 eves gyerekemnek cipőt 5000 forintért. Tudom én, hogy sokkal jobbak az úgynevezett első lépéses cipők, de azok 15 ezer körül vannak. És ez csak cipő. Még nem evett, nem vettem pelenkát stb.

Figyelt kérdés
Amit most megveszek cipőt már jövő ilyenkorra nem lesz jó.
tegnap 09:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ja, végülis, öltöztetheted zsákba is ennyi erővel, úgyis mindegy neki.
ma 09:16
 32/34 anonim ***** válasza:

A 3 éves lányom csak a barefoot cipőt szereti. A szűkebb fazont nem veszi fel, azt mondja, nem kényelmes.

Mondjuk szerintem is cuki a lábán

ma 09:38
 33/34 anonim ***** válasza:

Az én lányom meg forditva, nagyon vékony a labfeje, egy ddstep leesik rola szó szerint.

Es a legtöbb márkatlan cipő is szinte hordhatatlan neki. Ugyhogy ő csak superfitet hord, ritkan találok más jót.

ma 10:42
 34/34 anonim ***** válasza:

Most miért kell azért lepontozni, mert sajnálom #23 gyerekét, hogy csak egy lába van?🤔

ma 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!