Megveszitek a drágább cipőket? Télre most rendeltem a 2 eves gyerekemnek cipőt 5000 forintért. Tudom én, hogy sokkal jobbak az úgynevezett első lépéses cipők, de azok 15 ezer körül vannak. És ez csak cipő. Még nem evett, nem vettem pelenkát stb.
Természetesen megveszem hiszen nem akarom tönkretenni a lábát. Sőt, mindenből kettőt veszünk(kivéve a bölcsis benti) hogy tudjuk váltogatni ha koszos lesz vagy valami.
Gondolom mikor gyereket vállaltál, tudtad hogy sokba kerül. Hogy volt így 100 ezred a választható oltásokra?
Csatlakozom, a dolgok 80%-át hasznàltam veszem neki, de a cipőt nem, és nem is a leggagyibbat.
Mi D.D.Step barefootot veszünk alapvetően àtmeenti cipőnek és benti szandálnak is az oviba (az van rsjta a legtőbbet). Itthoni koszolósnak van olcsóbn cipője, na de pl. motorozni csak a drágában engeden, mert s D.D.Stepnek nem kopik le az orra, szemben az olcsóakkal, aminek 3 hét motorozás után igen, aztán annyira nem is olcsó akkor.
Itthomra meg nem hord bent cipőt, miért hordana?
Azt mondom, oké, hogy a kertbe veszel sarazós olcsóbbat, de pl. ami egész nap a lában van ovibam, azon ne spórolj. Annyi minden másban lehet spórolni.
Mi is megvesszük.
Az a fura, hogy amikor azt irja valaki, hogy ruházkodasra augusztus szeptemberben 2 gyerekre elment 150 eFt, akkor mindenki osztja a kerdezőt, holott 2 ősz cipő es ket benti cipő, esetleg még gumicsizma is, markasból önmagában közel 50 eFt, de ugye több is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!