Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » A H&M csak szerintem szállt...

A H&M csak szerintem szállt el a babaruha árakkal?

Figyelt kérdés
1 éve mintha még 3500 körül vettem volna topánkát most meg 5000-nél indul. Egy szoknya-blúz baba szett 9000.

okt. 27. 02:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Drágult, mint minden, de rengeteg akció van a H&M-nél, ahol azért be lehet vásárolni.

A klasszik darabjai nincsenek is túlárazva egyáltalán.

Bár a minőség is romlott szerintem (véleményem szerint ez a nagy újrahasznosítás miatt van), de ár érték arányban még mindig az egyik legkedvezőbb.

Szoktam még vásárolni F&F ruhákat, de bakker annyira bolyhosodnak, hogy az nem igaz, és egyáltalán nem olcsó. Egy body kantáros nadrággal 7500 Ft. Ha van hozzá egy sapi is, 10 ezer!

Zarából is szoktam rendelni, de nekem azzal meg az a bajom, hogy fakul. Nem tudom miért vagy hogy, de csak ennél a márkánál veszem észre.

Next ruhák sem rosszak, de az tényleg drága.

okt. 27. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Máshol is sokat drágult sajnos :(
okt. 27. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:

11-essel egyetértek, szinte minden gyerekruhánk h&m és lupilus, mert ezek passzolnak a legjobban a testalkatukhoz. Amit a nagyobbról örökölt melegítők, ezerszer jobb anyagúak voltak (3 éve vettem...), mint most ez a recycled pamut.

És ha azt veszem, hogy 1200 Ftért lehet kapni egy sima pólót, ami bírja a folyamatos mosás-szárítást (nekem bírja legalábbis), akkor semmivel nem drágább, mint mondjuk a pepco/sinsay 1000 ftos pólók, amik azonnal összemennek és fakulnak. Ha tehetem én inkább a lidlből vásárolok most már, de ott ugye adhoc jelleggel van ruha.

okt. 28. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!