A H&M csak szerintem szállt el a babaruha árakkal?
Figyelt kérdés
1 éve mintha még 3500 körül vettem volna topánkát most meg 5000-nél indul. Egy szoknya-blúz baba szett 9000.okt. 27. 02:33
2/13 anonim válasza:
Hát vásárolj ott ahol olcsóbb gond megoldva
3/13 anonim válasza:
Szerinted. Kabátot vettem a hm-től 9-ért nem babaszettet.
A cipők ára jóval többet emelkedett, mint a ruháké.
Superfit bakancs, ami 3 éve 15 volt, most 30 ezer.
4/13 anonim válasza:
5db bodyt rendeltem 6000Ft-ért, a kiszállítás is 500Ft volt. Szerintem korrekt àr.
5/13 anonim válasza:
Szinte mindennek emelkedett minimum ilyen arányban az ára.
6/13 anonim válasza:
Raadásul a minősége lassan lecsúszik Pepco szintre. Tekerednek a pólók, összevissza vannak a méretek, akár 1 csomagon belül is egyik naci/body nagyobb a másiknál, a nadrág egyik szára hosszabb, a minta 1 mosással repes, ha nem jön le teljesen. En már elengedtem egy nagy rakás 💩 lett,nem éri meg a bosszúságot.
7/13 anonim válasza:
Nem tudom ki az aki lepontoz azért mert azt írtam ne vásárolj ott xd
Teljesen logikus hogy ha egy bolt elszáll az árakkal nem megyek oda többet hanem keresek alternatív megoldást
8/13 A kérdező kommentje:
7-es: En csak a ritka nagy bunkókat pontozom le, így ez nem én voltam, de a válaszod akkor lett volna hasznos, ha ezt kérdezem: "Vásároljak a H&M-ben, ha drágának találom?"
okt. 27. 14:24
9/13 anonim válasza:
A válaszom így is hasznos mivel segítettem hogy mit tehetsz ebben a nehéz helyzetben
A kérdésed nem is igazi kérdés hanem egyfajta nyafogás, ha azt írná valaki hogy nem is drága akkor azért kötnél bele hogy nem hasznos
10/13 A kérdező kommentje:
Ha ettől jobban érzed magad akkor hasznos, de egy ideje màr a Zarából vásárolok pólókat és nadrágokat, mert valami olcsóbb és sokkal jobb a minősége. Szóval a javaslatodat már önerőből megvalósítottam hónapokkal ezelőtt csak tegnap átnéztem a H&M webshopot és ledöbbentem. Nem nyafogásnak szántam, inkabb csak elbizonytalanodtam, hogy tuti csak én látom-e így.
okt. 27. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!