50-56-os bundazsákot nem felesleges venni novemberi babának, ugye?

Figyelt kérdés
November 15-re vagyok kiírva, ha más nem használtan, pár ezerért vennék azért egy bundazsákot, hogy ha hideg lesz, abba hoznánk haza. Vagy szerintetek? 15-20 ezrekért nem akarok venni, mert az tényleg felesleges lenne gondolom, hisz jóformán csak egyszer lenne benne, nem?

aug. 31. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

50-est nem vennek, 56-ost vettem es 1 honapig hasznalta is, pedig 53 centivel szuletett. Mi mondjuk napi szinten jartunk setalni telen, nem voltak minuszok se.

Viszont ha nem tervezel kimozdulni hosszu hetekig a hazbol, ha igy erted, hogy csak egyszer adnad ra, akkor valoban felesleges megvenni, autoba egyebkent se kotheted be overallal. Akkor csak vegyel egy hordozos takarot vagy sima vastag takarot.

aug. 31. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Megvettem..hasznát nem vettem. Hordozóba beköthetős takaró jobb és biztonságosabb.
aug. 31. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk 62-eset. Kicsit féltem, hogy nagy lesz, de nem volt vészes és így legalább egész télen tudtuk használni. Mondjuk attól is függ, mekkora a baba. Az enyém átlagos súllyal született. De amúgy ha tényleg egyszer lenne benne, felesleges lenne ennyi pénzt kiadni értem. Használtan is lehet venni esetleg.
szept. 1. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél rendes nagy babakocsiba köthető bundazsákot, azt tudjátk használni akár 2 évesen is, jó meleg. A kisfiam októberi, azt raktam a mózesbe aztán a benti ruhájára csak egy plüss overált és bele a bundazsákba. Így sétáltunk egész télen, azért már nincsenek telente -20 fokok, -10 sem nagyon.
szept. 1. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem felesleges. De mindenképpen olyat vegyél ami hordozóba beköthető! 56-os teljessen jó lesz.

Nem tudom miért írtad hogy csak egyszer lesz rajta de a napi sétákhoz is tökéletes lesz hiszen valószínűleg hideg lesz abba nem fázna és nem kell "5pléddel" bugyolálni.

szept. 1. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
1es miert ne kothetnem be overallal autosulesbe? En mind2x dec ben szultem es mindenki abba vitte haza,bekotve az ulesbe. Siman belefer.haszbaltam sokaig utana babakocsiban is telen.
szept. 1. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem ajanlatos, az nem szamit biztonsagos bekotesnek.

Nem azert, mert ne ferne bele, de itt bovebben irnak rola:

[link]

Valoszinuleg sokan nem tudjak es/vagy igy egyszerubb hazavinni a babat a korhazbol. De attol meg nem jo.

szept. 1. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!