Mekkora overált vegyek a babámnak, 62 vagy inkább 68-ast?
Vagy minden méretben vegyél vagy még várj, hogy mekkora fog kelleni.
Sokszor rosszul becsülik meg a babák születési méreteit.
A másik hogy a nagyobb méretüben elveszik a baba, lötyög rajta, csúszkál benne ha felveszed. Én mindig akkorát vettem ami a mérete volt.
Hat ha nagy baba lesz, akkor vegyel egy 62-est aztan majd meglatod. Max veszel egy 56-ost is utolag, ha annyira nagy. Mar amig a korhazvan vagy akkor a ferjed is vehet addig, ott mar kiderul hogy kb melyik meret lesz jo akkor epp.
68 biztos hogy nem kell, ritkan szuletnek 60+ centivel.
Noni meg…hat, gyorsan nonek, ez van, folyamat ruhat kellett vennem nekem is az elso 7 honapban; szinte havonta egy uj meret ment, aztan lassult a novekedese :D
De pl vehetsz hasznaltan is, en vintedrol vettem anno egy csomo ruhat neki, kb 74-es meretig meg lehet tokeleteseket talalni, utana mar a kuszas-maszas-hozzataplalas miatt nehezebb, mert jobban amortizalodnak a ruhak.
Tavaly novemberben a 4600 grammos babámat 50-es overálban hoztam haza a kórházból. Igaz csak 2x volt rajta (másodszor amikor a gyerekorvoshoz vitte a férjem), de jó volt rá. (használtan vettem 1500 Ft-ért, írtó cuki rénszarvasos volt, szóval nem bántam egy percig se, hogy megvettem).
Az 56-osat pár hétig hordta, a 62-eset tovább. Szerintem februárban kezdtem a 68-ast ráadni, hatalmas lett volna rá újszülöttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!