Mekkora overált vegyek a babámnak, 62 vagy inkább 68-ast?
Én sem értem, max elméretezett rucik lehetnek.
Lányom 4,5 kilóval, 55 centivel nem fért bele az 56-s overállba
Én meg azon lepődöm meg, hogy az enyémnél kisebb gyerekekről is hallottam, akik 62-vel kezdtek.
Mondjuk azon is meglepődtem, hogy neki nem az kellett. Nem tudtam, mekkorát adtak rá a kórházban, aztán lelestem az egyikről, ami rajta volt. 50/56. Mondom, mi van??? Az mondjuk azt hiszem, pont H&M volt. De mondta valaki, hogy azok már agyon használtak, biztos azért.
A fotózós ruha, amit vittem, kicsit nagy volt rá, a hazamenős pont jó. (Mindkettő 56). Otthon az összes jó volt rá, de sok csak épp hogy. Minden kb.1x volt rajta, sok sorra se került.
Viszont a legtöbb ruha 62-es itthon, mert azt hittem, azt fogja sokáig hordani. (Még születés előtt megvoltak). Hát, most volt növekedési ugrása. Most azokat hordja, de van, ami már alig jó😕
Nem, egyszeruen nem fer a fejembe ez hogy lehet. Keptelenseg. Ez valami csoda akkor :D
Lehet elmertek a babat par centivel szuleteskor amugy, van ilyen. :D Raadasul sulyra is eleg nagy.
Egyebkent meg a 62-es is max ilyen 60-61 centiig szokott jo lenni, 2 centit meg siman nonek akar 1 het alatt is, tehat meg inkabb nem ertem hogyan hordhatott 56-ost 1 honapig.
Persze kiveve akkor, ha a ruhak vannak elmeretezve. De az osszes?? :D
#19! Rengeteg ruhánk van, úgy 60 body-val számolj. Nem hiszem, hogy az összes elméretezett🤣 Egy része egyébként unokahúgomtól van, de nem nyújthatta ki, egyrészt, mert fele annyival született, de majdnem ugyanannyi idősen hordta, mert 3 hét sincs a szülinapjuk között, másrészt, neki is rengeteg ruhája volt, szóval rajta se voltak egynél többször.
Egyébként szerintem a felsőteste hosszabb a kisfiamnak, mert bár uh.-n combcsontnak is hosszabbat mértek, most a bodynál, amelyik méretet már alig tudom összepatentolni, abból a nadrágokat még fel kell hajtanom.
Amúgy valóban "elmérték" a gyereket, mert 4hetesen a védőnőnél 57 volt. De azt mondta, az mindenkinél úgy van, mert a kórházban mellette mérnek, a rendelőben meg tudod, beleteszik olyan satuba🤣Na, szóval az a valós. A súlya viszont stimmelt. Nyilván ő is vesztett belőle a kórházban, de még úgy is bőven 4 fölött volt, amikor hazahoztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!