44-48as babaruha?
Figyelt kérdés
sziasztok 19 hetes terhes vagyok és ma voltam nézelődni baba holmikat vettem 44-48as baba ruhákat persze vettem nagyobbakat is volt már olyan akinek nem kora szülött babája volt és jo volt rá??szept. 10. 22:11
1/18 anonim válasza:
46-os a kórhában még rámnet a babáimra, de ők ikrek voltak, 39. Héten születtek
48cm 2700-2900 g-mail
Otthon már nem ment rájuk..
Szóval nem, szinte esélytelen időre született babákra.
1 body ment a 44cm játékbabára, többi pedig PIC-re ajándékba
2/18 anonim válasza:
Szerintem felesleges volt koraszülött méretet venned.
3/18 anonim válasza:
Szerintem is felesleges volt. Az én lányom 52 centivel született, de 56 ruhát sem hordott, mert az is mind kicsi volt rá, már mikor megszületett.
4/18 anonim válasza:
50-52centivel születtek, de az 56os lett jó, kb 2 hétig.
5/18 anonim válasza:
De minek vettél koraszülött méretet?
38. héten született mindkét gyerekem, de még az 50-es se volt jó egyikre sem. Mindkettő 56-ost hordott rögtön
6/18 anonim válasza:
Jo, legkozelebb inkabb 56-os cuccokat vasarolj, annak ertelme is lesz :D
De nem kell sokat abbol se.
7/18 anonim válasza:
46 cm-rel született a fiam 39+6 naposan 🙂 neki az 50-es babaruhák voltak jók
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nem sok kb 2-3 db ruhát vettem ekkora méretben de azért el teszem hát ha jól jön ha meg nem az sem baj majd el ajándékozom😊
szept. 10. 23:14
9/18 anonim válasza:
52 cm-rel született a lányom. 50-es babaruha volt rá jó az első hetekben.
10/18 anonim válasza:
Itt biztosan szívesen fogadják ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!