44-48as babaruha?
38 hétre született az első.
A családban született babák közül akkor ő volt a legkisebb a 3120 grammjával és 51 centijével, de neki is 50/56 kellett.
Ebből kiindulva a másodiknak is ekkorát vettem hazahozós ruhának.
Indulás napján hívtam a férjem, hogyha jönnek, hozza be a másikat (62-es), mert ebben nem fogjuk tudni hazavinni. (Nem ment rá. 54 cm-rel és 3860 grammal született.)
Szerintem örülj, ha nem lesz ekkorára szükség.
3100 grammal és 51 cm-vel született a fiam, 6 hétig (!) 50-es ruhát hordott, volt amelyik még nagy is volt az elején. Pedig nekem mondták, hogy áá nem kell az 56-os, aha…
Nem ez az általános nyilván, nagyon függ attól is, hogy hol vásárolsz, mert a méretezés közel sem egyforma, mindenesetre ezekből a nagyon pici ruhákból semmiképp ne tárazz be.
A 44-es már koraszülött méret.
Most lesz 1 éves, még mindig 74-est hord, pedig 80 cm, viszont csak 8900 gramm. A környezetünkben már mindenki 80-as, van aki 86-os ruhákat hord ilyen idősen… lutri.
12-es, milyen markaju ruhat veszel? Csak mert az se mindegy :D
A h&m-bol az en kisfiam is az 50-est hordta egy darabig, pedig 53 centivel szuletett. De ugye az egy szammal nagyobb mindig.
#13.
Igen, ezért is írtam, hogy nem mindegy, mert közel sem egyforma a méretezés.
H&M-től és a Next-től rendelek általában, az utóbbi mégnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!