Velem van a baj, ha zavar?
Többször voltunk idén strandon, és őszintén nagyon zavar mikor látom, hogy a kislányokra olyan fürdőruhát adnak, aminek a bugyi részén a gumi brutálisan ki van nyúlva. Simán kivan mindene, ha leül, csúszdázik vagy bármi. És nem szabadstrandokon voltunk, hogy a pénzhiány miatt legyen használt, kinyúlt fürdőruhája, mert az egy másik kategória, nem bántanám soha miatta. Drágább aquaparkokban látom ezt sorra.
Kislányom van, mindig odafigyelek, vásárlás előtt próbálunk, hogy megfelelő legyen minden ruha mindenhol... Még ruha/szoknya alá is adok rá mindig biciklis sortot, ne legyen kint a bugyija pl sehol.
A másik, mikor csak fürdőbugyit adnak egy nagyobb lányra. Csecsemőként oké, de ha már kezd csajosodni, adjunk már rá fürdőruha felsőt vagy egyberészest. Annyi beteg ember van a vilagon... Pár napja az Annagora aquaparkban voltunk, ott is egy 7 év körüli kislány csak bugyiban... Szerintem kb 3 éves kortól illik takarni az intim területeket.
Vagy én gondolom rosszul?
Lányaim vannak és szerintem is nagyon gáz ha egyszer bugyiba mászkálnak a nagyobb lányok. Nekem 6-3évessek a csajok egyedül a lakásba engedem hogy csak bugyiba legyenek ha ki mennek a zárt udvarra oda is muszáj felvenni egy toppot. Nem értem én sem hogy miért nem öltözteti sok szülő fel rendessen a koslányát.
A kinyúlt füdőruháról nem tudok nyilatkozni mert szerencsére én sem láttam még ilyet.
Kinyúlt gumi?
Soha nem láttam ilyet. Nem lehet, hogy csak nagy a gyerekre és azért lóg?
A másik: bár az én gyerekem az UV miatt nincs egy szál bugyiban soha, max. a hátsókertben a mamánál kora este, de:
9 évesen sincs semmi rajta, amit takarni kellene. Pont olyan a felsőteste, mint az öccsének. Pont a túlzott szexiualizálás a rémisztő, ami abban mutatkozik meg, hogy kicsi gyerekekre túlzottan kivágott, felnőtt nőket imitáló fürdőruhákat kapni.
Ez a beteg.
Meg nevetséges és valószínűleg kényelmetlen is, amikor lapos felsőtestű kislányok ide-oda csúszkáló fürdőruhafelsőkben fürdenek. Akkor inkább csak legyen egyrészes.
Sosem láttam kinyúlt gumis fürdőbugyiban senkit.
A félmeztelen kislányok engem is zavarnak. Az én gyerekem egészen piciként is egyrészes fürdőruhában volt.
Szoknya alá sort? 40 fokban? Mi a fenének?
Van valami dilid ezzelkap kapcsolatban? Zaklattak kiskorodban,vagy mi a baj,hogy ennyire rejted a gyereket?
Ez már beteges,ne haragudj!
A bugyi takar. Azért van. Nem kell külön a bugyit is eltakarni....
Kedves 7-es. Nem, semmi ilyen attrocitás nem ért, egyszerűen csak előre gondolkozom, pl bemehetünk vásárolni, beül a bevásárlókocsiba, ami alapból nem túl tiszta, de nyilván ha szoknya van rajta, simán kilóghat a bugyija, ahogy forgolódik. Nem értem, mi beteg abban, ha egy tényleg mini, kb boxer hosszúságú biciklis sortot ráadok a bugyira, hogy ne a bugyi érintkezzen pl a székekkel, pénzbedobálós ráülős játékokkal, bevásárlókocsival, stb. 3.5 éves, nem ül nyilván nyugton percekig, minden izgi, ami körülötte van. És nem, nem miniszoknyát adok rá, mert az lesz a következő beszólás. Bármilyen hosszú szoknya felcsúszhat egy izgága kisgyereken.
Szerintem az beteges, hogy mindenbe ennyire rosszat látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!