Másnál is fordult elő izomtónus eloszlási zavar a babájánál?
1, neurológus az első nem a himi humi Dévény.
A Dévény konkrétan rosszabbíthat is a tüneteken, ha nem neki való.
2, izomtónus-eloszlasi zavar gyűjtőfogalom. Nem mindegy, hogy hipotón vagy hipertón és hogy hol és mennyire.
3, 20-25 Dévény... Röhög a vakbelem. Havonta több tornára volt szükségünk.
Szerintem igaza van az első válaszolónak (nekem nem is tűnt arrogánsnak amúgy, sokkal normálisabb kérdésekre olvastam már itt durvább választ frusztrált emberektől 🙂).
Lényeg, hogy nem kellene Dévényessel kezdeni senkinek, hisz ők nem kompetensek diagnózis felállításában, mégis mindenki ezt szokta ajánlgatni ezen az oldalon.
A dévényes/gyógytornász normális esetben egy problémát kezel, amit a neurológus állapít meg, ha pedig látta már a babát a doki, akkor ő jobban tud válaszolni a kérdező kérdéseire is, hiszem meg tudja állapítani, hogy mennyire súlyos a probléma.
Az én kisfiam egyébként feszes volt, 2 hónapos korától 13 hónapos koráig járt heti 2 alkalommal gyógytornára, és heti egyszer jött a magán konduktor is, és itthon is tornáztatni kellett (az elején napi 3x!). Lemaradva soha nem volt, mindent időben csinált, nem maradt ki mozgás, idegrendszeri problémát sosem találtak, de a lezárás feltétele az önálló elindulás volt.
De ez csak egy példa, nem tudhatjuk, hogy a Te babádnál mi a probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!