Csak véleményekre lennek kivancsi hogy ez csak engem zavar?
Biztos azzal jönnek, hogy csakis ott van lehetőségük/idejük telefonozni. Én a babakocsi tolás közbeni telefonozást szoktam látni, mert amúgy nálunk a játszón ez, amit írsz, érdekes módon nem jellemző.
De tudok még extrémebbet: főúton autóztunk, út mellett haladt lóháton egy lány, és telefonozott ezerrel. 😀
Most attol is fugg mekkora a gyerek. Nyilvan 1 evesen meg ott voltam a sarkaban, de mar nagyobb, nem kell, hogy allandoan kovessem.
Nem szoktam folyamat telefonozni, mert figyelek a gyerekre, de neha ranezek, sot, van hogy meg telefonalok is.
Amig nem szarom le a gyereket, addig az en dolgom hogy mit csinalok szerintem. Foleg ha vannak osszesen ketten a nagy jatszoteren, mert ha mar egy picit fuj a szel, senki nem hozza le a gyereket :DD
Na szerintem ez rosszabb, mint a telefonozas.
21 hónapos a fiam, itthon sokkal több kárt tud tenni magában és a lakásban is, mint a játszótéren, így nem nagyon tudok mellette sokat telefonozni, a játszi ellenben viszonylag biztonságos.
Általában csak barátnőimmel szoktam pár szót váltani írásban, nem videózok meg bulvárhíreket olvasok teljes belemélyüléssel, azért fél szemmel mindig figyelem, ha mondjuk a mászóka felé megy, akkor utánamegyek, a hinta "hatósugarába" nem hagyom berohanni stb., máshol meg nagy baj nemigen lehet remélhetőleg, főleg nem olyan, amit akár egy méterről is meg tudnék akadályozni telefonozás nélkül sem.
Ellenben az rendszeres a legnépszerűbb játszin itt felénk, hogy az anyukák annyira trécselnek egymással a mászóka mellett, hogy potyognak a 2-3 éves gyerekek, szerintem az sem jobb, de nyilván a telefonra jobb köpködni :)
(És az is jellemző, amit az 5-ös ír, ha esik 2 csepp eső délben, akkor egész délután üres a játszi, senki nincs rajtunk kívül szinte már aznap, nem is értem...)
Kerdezo, teged miert zavar, hogy ki mit csinal ?
Miert nem magaddal foglalkozol ?
En sem vagyok a gyerekem nyomaban, szepen eljatszik, gyorsan talal mindig jatszotarsat is. Most nem mindegy nek, hogy a padon ulve kotogetek, borsot fejtek, vagy a telefont nezem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!