Milyen ruhát adtok ma egy totyogósra kintre?
Sok. A polár bélelt overál alá a sima body leggings is bőven elég.
Amit leírtál azt 0 fokban adnám. Illetve akkor se, mert akkor kapna vastagabb overált és az alá a benti vékony ruhát.
Még nem tudom, hogy milyen idő lesz ma...
Az alapján, hogy lehűlést jósoltak (ami nem biztos, hogy már reggel ideér, napon lehet meleg még, de vegyük úgy, hogy tizenpárfok lesz), én a softshell overált gondoltam, alá vékonyabb/vastagabb melegítőnadrág, body, pulcsi vagy hosszúujjú póló, esetleg mindkettő.
Leggings, rövid body és úgy az aldis belül béléses vízálló overálban, gumicsizmában mentünk fél órája át a boltba. Mire hazaértünk (kb fél óra alatt fordultunk meg), le volt izzadva a háta, vizes volt a ruhája.
Délelött ha nem esik és megyünk ki, marad a nadrág/pulcsi/gumicselló. Ba vizes lesz, majd átöltöztetem.
Itt 12 fok van
Vékony body
Vékony pulcsi (mert a boltban kicipzározom majd az overált)
Soft shell overál
Cipő
Sapi
Bocsi a leggins lemaradt.
Ha nem mennénk be a boltba akkor csak 1 hosszú ujjú body és leggins lenne az overál alatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!