Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen minőségűek a sinsay-es...

Milyen minőségűek a sinsay-es babaruhák? Milyen a méretezésük? Hogy viselik a mosást, szárogatógépet? Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?

Figyelt kérdés
Elég jó leárazások vannak és néztem az oldalukat. Korábban még nem vettem ruhát onnan.

2023. márc. 7. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Körbenéztem már párszor a boltban, semmit nem vettem ott, valahogy tényleg olyan gagyi kinézetűek, tapintásúak. Bár mondjuk a Pepco tényleg sokkalta rosszabb.

2db sinsay pólója van amit kaptunk, de csak azért jó rá szélességében a saját méret mert nagyon vékony testalkatú, hosszra kicsi, össze is ment a mosásban. Egy számmal nagyobb kellene egy normál testalkatra szerintem, viszont érdemes felpróbálni.

1 tréningnadrágja is van, az is saját méret, de olyan széles hogy még ha bevarrom is a derekát, bénán nagy a szára. Mire belenőne hosszra biztos rövid lesz.

2023. márc. 8. 03:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem elèggè rendben van,főleg ùgymond elèg olcsò a mostani àrakhoz kèpest.Kiscsoportos kisfiammak szeptember òta onnan rendelek.A nacik nèmelyik bolyhosodik.De a felsők jòl bírjàk.Pl.a tèli kabàtja onnam volt,az nagyon szuper volt.Bìrta a mosàst,nem kopott ki,meleg is volt ès a kapucnin a szőrme is szèp maradt a mosàsok utàn is.Mùltkor sikerült bevàlasztanom egy szabadidő szettel,kicsi lett,mert elvolt mèretezve.
2023. márc. 8. 03:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Némelyik könnyen fakul, bolyhosodik és valóban szárítógépben összemegy. De amúgy is folyton leeszi a kétévesem, így legalább nem sajnálom.
2023. márc. 9. 12:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!