Milyen minőségűek a sinsay-es babaruhák? Milyen a méretezésük? Hogy viselik a mosást, szárogatógépet? Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?
Megteszi. Melegítőket, pólókat, leggingseket szoktam venni.
Hm sem nagyobb minőség már. A méretével nincs bajom, nem megy jobban össze, mint a hm, cunda, next, lidl, aldi. Azok is összemennek.
103 centis gyerekem 104-est hord onnan, lassan kezdi a 110-est.
122 centis lányom 128-ast hord. Mindketten nagyon vékonyak (122/19 és 103/15), mégis jók a nadrágok is.
Pepconál mérföldekkel jobb.
Én szeretem.
Én is szeretek 1 mérettel nagyobbat rendelni - mosást szárítógépet belekalkulálva
Tényleg 1 mérettel nagyobb kell.
Nagy részük egy mosás után kifakult, bolyhos lett, mintha 1000 éves lenne.
Otthoni játszósnak illetve "egyszer használatosnak " jó. A mérete kiszámíthatatlan. Múltkor vettem kisfiamnak 7 db nadrágot azonos méretben. Nem volt közte 2 egyforma. A legkisebb már nem is volt jó rá, a legnagyobb hatalmas volt. A legkisebb és legnagyobb között szarhosszban 10 centi különbség volt. Azért ez egy 3 éves esetében elég nagy különbség. De amúgy valóban egyel nagyobb kell mindenképp.
Nadrág, body egész használható, pulcsit nem szeretem. Ami elnyűhetetlen, akárhány mosást kibír és meg sem látszik rajta az a dzseki. Azt imádom.
Kb annyit ér, amennyibe kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!