Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Zoknimosás? hogy csináljátok?

Zoknimosás? hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

hogy teszed rá a vanish-t?, most azt hallottam, hogy egyenként be kell vizezni, de csak kicsit, a vanish kupakjába önteni vanish-t, fogkefével belenyúlni, de nem tunkolni, nem mártogatni, csak egyszer belemártani, aztán a zoknit egyik kézzel megfogni, odalapítani a csap széléhez, a másikkal a fogkefével átdörzsölni (ezt a részt lehet, hogy elrontottam, mert nem tudom, hogy lentről felfelé vagy fentről lefelé haladva kellene), aztán elkezdeni gyűjteni egy helyre, pl lavorba, és hozzátenni a többi ruhához a mosógépbe.

nekem ez így túl bonyolultnak tűnik és nem volt hatékony. a másik megoldás az lenne, hogy kidobni, de az meg túl drága.... köztes megoldást nem látok. tömény vanish-be áztatni szintén drága és leehet, hogy tönkre teszi a ruhát. ötlet?

2022. máj. 29. 11:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%
Persze hogy nem visz ki a mosódió lótúrót sem, csak arra írtam, hogy annyira hangsúlyozta, hogy ő vegán, meg nem hisz a márkás, reklámozott cuccokban, mikor a kérdésben is pont olyan termékről hadovál, mint amit kritizált.
2022. máj. 29. 16:03
 22/22 anonim ***** válasza:
71%
A mosás napján reggel bevizezem a foltot, utána bedörzsölöm Vanish szappannal, majd félrerakom, kádba, csapba vagy egy edénybe állni. Utána bedobom a többi mosandó közé. Ha nem jött ki a folt, akkor ezt addig ismétlem, amíg kijön.
2022. máj. 30. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!