Méretváltás gondok. Hogy csináljátok?
Kisfiamra a 104-es nadrágok derékban bők, hosszban már rövidek. Így a 110-es nadrágok dereka még bővebb, a hossza jó. (A 104-es felsők már szűkek, a fején egyedül nem is tudja áthúzni.)
Gondolom, nem csak az én négyévesem nyurga. Hogy érdemes ezt csinálni? Hagyjam még a 104-es nadrágokat, de cseréljem le a felsőket 110-esre?
Nálunk ez a kezdetektől így van
Lányomnál van a 92-110- ig ruha..
Ami nem jó, kirakom, ami már jó, berakom a szekrénybe.
Nálunk is így volt, illetve van most is. Csak és kizárólag kötős gatyákat veszek a fiamnak, meg olyan farmert, amit a belül a derékrész oldalán gombbal szorosabbra lehet húzni, mert ami hosszra jó, az leesik róla. Egyedül a pizsamagatyákkal vagyok gondban, azok ugye nem kötősek, úgyhogy rövidebbre szoktam húzni bennük a gumit, vagy odaadom a fiam dédimamájának - varrónő volt, szóval ha ő csinálja, úgy lényegesen szebb 😃
6 éves lesz júniusban a delikvens, 120 cm és kb 22 kg. Nyurga, de azért nem sovány. De ilyen 1-1,5 éves kora körül, amikor saját magához képest kimondottan husis volt, is ugyanez volt a gatyákkal.
Esküszöm nem értem a gondod 😅
Azt ertem h derek es hossz nem passzol, az nekünk se soha..
De az miert baj h a felsoi mas meret mint a gatya?
2. Vagyok
Amúgy nálunk is a gatyagumi a megoldás
De van öv és a fiamnak nadrágtartója is..
Kamukötős gatyàt nem veszek
Vegyél olyan farmert amiben állítható gumi van fiamnak mindig olyat vetem .
Nyáron pedig mikor rövid nadrág kell vegyél akkorát ami ha kisebb is de jó derekán
Hisz ilyenkor annyira nem a hosszúság számít .
7
Egy basic bodyra 7500???
A fiamnak van 10 rövid 4 ujjatlan és 10 hosszú…
És hetente összefoltoz egyet kimoshatatlanul, pedig tisztán eszik.
Szóval hagyjuk..
A nadrágok nem is tetszenek a linken..
Inkább a gatyagumi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!