Kedves anyukák egy egy méretváltáskor mennyibe kerül a baba ruhatára?
Eddig nem te vetted?
A darabszám egyéni ízlés (mosási, öltöztetési szokások) függvénye.
Nézz be a szekrényébe és számold össze, hogy a most kinőtt méretből mennyi van!
Az ár pedig a bevásárlás helyétől függ. Turi vagy új.
vettem..
Nincs két egyforma gyerek, én nem alapoznék arra, hogy kinek meddig volt jó a 80as méret..
2 hónap alatt kinőtte eddig a ruháit, most hord 92.98-ast. Nyárra kellett kb 5 hosszúujjú, 5 rövid body, pár hosszúujjú póló, 2 pulcsi, 2 kardigán, 1 esőkabát, 5 leggings, 5 nadrág, 8 vékony póló, 5 rövidnadrág, cipők, gumicsizma. Télre kb ez a mennyiség csak több hosszúujjú és kell 2 kabát+sínadrág és csizmák.
Sok mindent veszek neki turiból, így is 50-60 között szokott lenni legalább, ha nem több.
Én is azt hittem, hogy a 80-as méretet már tovább fogja hordani, aztán 1 hónap alatt kinőtte a kisfiam :D
Ha nincs sok baleset (kifolyó pisi, bukás), akkor body, póló 6-7 db, kis nadrág 5, pulcsi 2-3, zokni 5 pár, sapi, overáll 1-1.
Az én kislányom sem egyszerre nőtt ki mindent. Ugye márkafüggő, hogy melyik nagyobb-kisebb, van amiből 80-as a jó, van amiből a 86-os kell. Sőt van pár bodyja, amiből Lidl-ös 74/80 még simán jó rá.
Igy sosem vettem meg egy egész ruhatárat, csak amiből épp nem volt rávaló.
Nem tudom hol szeretnél venni, illetve mennyit szánsz rá. Én nagyon szeretem a KIK-et, minőségi és árban elfogadható, de nagyon jókat ki lehet fogni a C&A-ban és a H&M-ben is (akciósakat). Valamint turiban is vannak szép állapotú, újszerű ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!