A Keletinél lévő Hádában mennyiért lehet szép rugdalózókat venni?
Amikor én voltam, egy sem volt szép és 600ft körülire emlékszem. Ha teheted, menj mellette/helyette a Thököly úti kilósba - Keleti másik oldala -, rengeteg baba és gyerek ruha van. Én legutóbb 5kg ruhát (egy zsák) hoztam haza a két gyerekre és párat magamra. Kabátok, pufi mellények, rugik, nadrágok zsír újak és mind next, h&m és rebel volt.
Ha nem akciós, akkor 3500ft/kg, de gyerekruhából sok 1kg.
Én kb. egy hónapja voltam, rugit kettőt vettem csak, 0-3 és 3-6 hósat, volt több is, de ez a kettő volt a legjobb és nem kellett több.
Body inkább kisebbek voltak akkor, olyan 5kg méretig. Azóta volt egy árucsere is. Akkor egy nagy tároló 0-1 éves ruhák és még egy hatalmas kupac 1+ os volt. És külön a sapkák sálak, kesztyű stb. Külön a kabátok, mellények és pár overál is volt még.
Ritkán járok, de szerintem már sok ruha van kicsiknek tavalyhoz képest is. Előtte a Nagy Lajos k. útiba jártam gyerekruhákért, ameddig csak egy gyerek volt és több időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!