Zoknimosás? hogy csináljátok?
hogy teszed rá a vanish-t?, most azt hallottam, hogy egyenként be kell vizezni, de csak kicsit, a vanish kupakjába önteni vanish-t, fogkefével belenyúlni, de nem tunkolni, nem mártogatni, csak egyszer belemártani, aztán a zoknit egyik kézzel megfogni, odalapítani a csap széléhez, a másikkal a fogkefével átdörzsölni (ezt a részt lehet, hogy elrontottam, mert nem tudom, hogy lentről felfelé vagy fentről lefelé haladva kellene), aztán elkezdeni gyűjteni egy helyre, pl lavorba, és hozzátenni a többi ruhához a mosógépbe.
nekem ez így túl bonyolultnak tűnik és nem volt hatékony. a másik megoldás az lenne, hogy kidobni, de az meg túl drága.... köztes megoldást nem látok. tömény vanish-be áztatni szintén drága és leehet, hogy tönkre teszi a ruhát. ötlet?
Sose vettem külön….
De egyébként meg ha valami foltos, akkor drogerias saját márkás marha epe szappan. Olcsóbb mint a vanish, es ugyanazt tudja.
ezt a részt lehet, hogy elrontottam, mert nem tudom, hogy lentről felfelé vagy fentről lefelé haladva kellene
További jó trollkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!